Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Żelatyna wieprzowa 20 g
Ilość: 20 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat Sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam. |
Składniki | żelatyna spożywcza wieprzowa |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat Sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: Polecana szczególnie do przygotowywania galaret z różnego rodzaju mięs, warzyw, ryb i owoców oraz do zagęszczania deserów. Sposób użycia: W 0,5 litra gorącej wody lub wywaru rozpuścić 3 łyżeczki żelatyny (10 g), nie gotować. Zawartość opakowania wystarcza do sporządzenia 1 litra płynu. rady: 1. Aby utrwalić bitą śmietanę (500 ml), wystarczy dodać do niej 1 łyżeczkę żelatyny rozpuszczonej w 3 łyżkach gorącej wody. 2. Aby uniknąć grudek z żelatyny w serniku na zimno, masa serowa i rozpuszczona żelatyna powinny mieć tą samą temperaturę. 3. Na bazie żelatyny można przygotowywać galaretkę o dowolnym smaku. Wystarczy połączyć ją z ulubionym sokiem. Żelatyna zdatna do spożycia przez ludzi. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Żelatyna wieprzowa |
Przepisy | Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl |
20 g
20 g
80 g
20 g
70 g
50 g
10 g
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g