Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kotányi Sekrety Kuchni Indyjskiej Curry Mieszanka przypraw 20 g
Ilość: 20 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | KOTÁNYI GmbH A-2120 Wolkersdorf, PF 66 Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o. ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7 02-366 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jajka, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę. |
Składniki | kurkuma kolendra kozieradka imbir kmin rzymski sól jodowana (sól, jodek potasu) skrobia kukurydziana pieprz cayenne |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Kotányi Polonia Sp. z o.o. ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7 02-366 Warszawa www.kotanyi.com info.pl@kotanyi.com |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przypraw do szybkiego przygotowania |
Wartości odżywcze | w 100 g: Wartość energetyczna : 1465 kJ/349 kcal Tłuszcz : 11 g W tym kwasy tł. nasycone : 1,6 g Węglowodany : 45 g W tym cukry : 36 g Białko : 12 g Sól : 4,7 g |
Przepisy | Curry Porcja dla 2 osób: 6 dużych oczyszczonych krewetek, sól, kilka kropel soku z cytryny, 2 łyżki oliwy, Do ryżu curry: 1 szklanka ryżu długoziarnistego, 1,5 szklanki gorącej wody, 1 łyżeczka Curry Kotányi, sól, 1 posiekana cebula, 1 łyżka masła, 1 łyżka rodzynek, 1 łyżka prażonych migdałów Przyrządzenie: Zeszklić cebulę na maśle, dodać ryż, podsmażyć. Następnie dodać Curry Kotányi i podlać gorącą wodą. Dodać pozostałe składniki i piec pod przykryciem ok. 20-25 min, w rozgrzanym do 180°C piekarniku. Dokładnie rozmieszać. Posolić krewetki, dodać kilka kropel soku z cytryny i podsmażyć na gorącej oliwie. Podawać z przygotowanym ryżem curry. Wskazówka: Krewetki można również posypać kolendrą. Więcej przepisów na stronie www.kotanyi.com |
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
20 g
33 g