Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Nadir Kminek cały 16 g
Ilość: 16 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: pieczywo, zupy, gulasze, mięso |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kminek cały. |
Przepisy | Polędwica wieprzowa z szynką parmeńską i mozzarellą Składniki: 400 g oczyszczonej polędwicy wieprzowej, 1 ser mozzarella pokrojony w cienkie plastry, 100 g plastrów szynki parmeńskiej, 1 pęczek bazylii, 2 gałązki rozmarynu, 8 zielonych oliwek, 8 czarnych oliwek, 6 pomidorów koktajlowych, 6 pieczarek, 2 ząbki czosnku, 4 łyżki masła klarowanego, 4 łyżki oliwy z oliwek. Do smaku: sól morska, pieprz czarny mielony, Kminek cały Nadir, papryka słodka, cząber suszony, liść lubczyku suszony. Sposób przygotowania: Polędwiczki myjemy, osuszamy i kroimy na ukośne plastry o grubości ok. 3 cm. Mięso przykrywamy folią spożywczą oraz rozbijamy tłuczkiem na cienkie plastry. Oprószamy z obu stron kminkiem, papryką i cząbrem. Następnie na każdy kawałek kładziemy kolejno: plaster mozzarelli, listek bazylii, plaster szynki parmeńskiej. Szynkę zawijamy tak, aby otoczyła mięso. Na patelni rozgrzewamy 4 łyżki oliwy i 3 łyżki masła. Mięso smażymy mniej więcej po 2 minuty z każdej strony. Pieczarki obieramy i kroimy w plastry. Pomidorki kroimy na pół, a czosnek na mniejsze kawałki. Pieczarki smażymy na rozgrzanej suchej patelni, aż się zrumienią. Następnie dodajemy łyżkę masła, gałązki rozmarynu, pomidorki, czosnek i oliwki. Polędwiczki podajemy z aromatycznymi dodatkami z patelni. |
50 g
10 g
20 g
100 g
20 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g