Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Appetita Przyprawa do flaków 20 g
Ilość: 20 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Zawiera Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, soję, mleko i jaja. |
Składniki | sól warzywa suszone (marchew, cebula, pasternak, seler korzeń, czosnek (3%)) cukier majeranek (6,8%) papryka słodka (6,3%) gorczyca pieprz czarny imbir liść laurowy hydrolizat białka roślinnego ziele angielskie gałka muszkatołowa chilli substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do flaków |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna : 939 kJ / 224 kcal Tłuszcz : 5,2 g w tym kwasy tłuszcz. nasycone : 1 g Węglowodany : 30 g w tym cukry : 17 g Białko : 7,4 g Sól : 33,7 g |
Przepisy | Przygotuj: 400 g ciętych flaków wołowych parzonych, 200 g ozorka wołowego, 200 g oczyszczonego serca wołowego, 1½ litra bulionu wołowego, 1 cebulę, 100 g korzenia selera, sól Flaki wołowe z ozorkiem Obgotuj flaki, serce i ozór dwa razy w wodzie. Opłucz i zalej bulionem, gotuj do miękkości. Dodaj pokrojone w słomkę seler i cebulę oraz 1½ łyżki przyprawy do flaków. Gotuj kolejne 5 minut. Ozór i serce wyjmij. Ozór obierz i porwij na włókna, a serce pokrój w paseczki. Dodaj do flaków. Jeśli trzeba dopraw solą i pieprzem. Produkty Appetita: - Przyprawa do flaków - Pieprz czarny mielony Kulinarnych inspiracji szukaj na www.domowesekrety.pl |
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g