Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Appetita Przyprawa grill pikantny 20 g
Ilość: 20 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, seler, soję, mleko i jaja. |
Składniki | sól papryka słodka chilli gorczyca cukier cebula (5,4%) aromat czosnek pieprz czarny kminek liść laurowy oregano (2%) bazylia kwas: kwas cytrynowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa grill pikantny |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna: 976 kJ / 233 kcal Tłuszcz : 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,1 g Węglowodany : 24 g w tym cukry : 12 g Białko : 9 g Sól : 30,2 g |
Przepisy | Przygotuj: 750 g piersi indyka, 150 ml gęstego jogurtu naturalnego, 1 łyżkę koncentratu pomidorowego, 1 łyżkę miodu, skórkę startą z 1 cytryny, sól Pierś indyka w pikantnym jogurcie Pierś pokrój w poprzek włókien na półcentymetrowe plastry. Jogurt wymieszaj dokładnie z miodem, skórką z cytryny, dopraw 1½ łyżki przyprawy grill pikantny i solą do smaku. Dodaj do marynaty plastry piersi, wymieszaj i odstaw na 1 godzinę. Grilluj na średnio rozgrzanym ruszcie, serwuj z ryżem. Produkty Appetita: - Przyprawa grill pikantny Kulinarnych inspiracji szukaj na www.domowesekrety.pl |
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g
20 g
33 g