Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Appetita Przyprawa do gulaszu 20 g
Ilość: 20 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, seler, soję, mleko i jaja. |
Składniki | sól papryka słodka (26,7%) proszek pomidorowy mąka kukurydziana czosnek (6,1%) cebula papryka ostra pieprz czarny kminek hydrolizat białka roślinnego ziele angielskie gorczyca substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu majeranek (0,1%) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do gulaszu |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna : 939 kJ / 224 kcal Tłuszcz : 5,4 g w tym kwasy tłuszcz. nasycone : 0,8 g Węglowodany : 26 g w tym cukry : 10 g Białko : 9,5 g Sól : 30,9 g |
Przepisy | Przygotuj: 1/2 kg piersi z indyka, 1 cebulę, puszkę czerwonej fasoli, 1 żółtą paprykę, 3 ząbki czosnku, przecier pomidorowy, 1 1/2 szklanki bulionu drobiowego Gulasz meksykański Mięso z indyka pokrój w kostkę, dopraw słodką papryką i podsmaż na oleju. Paprykę pokrój w kostkę, cebulę w piórka i podsmaż, następnie wrzucić do mięsa. Całość zalej wrzącym bulionem, dodaj rozgnieciony czosnek, szczyptę chilli oraz dopraw do smaku przyprawą do gulaszu. Duś mięso tak, aż będzie miękkie. Pod koniec dodaj czerwoną fasolę i przecier pomidorowy. Produkty Appetita: - Przyprawa do gulaszu - Chilli mielone - Papryka słodka mielona Kulinarnych inspiracji szukaj na www.domowesekrety.pl |
50 g
10 g
20 g
100 g
20 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
10 g