Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Appetita Przyprawa do ryb 20 g
Ilość: 20 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, seler, soję, mleko i jaja. |
Składniki | sól cukier bazylia cebula imbir czosnek pietruszka nać gorczyca papryka słodka mięta lisć laurowy kminek pieprz czarny kwas: kwas cytrynowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do ryb |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna: 892 kJ / 213 kcal Tłuszcz : 4,2 g w tym kwasy tłuszcz. nasycone : 0,8 g Węglowodany : 29 g w tym cukry : 14 g Białko : 9,2 g Sól : 34 g |
Przepisy | Mintaj pieczony z porem Przygotuj: 4 średnie filety z mintaja, 2 duże pory, czerwoną paprykę, puszkę czerwonej fasoli, puszkę białej fasoli, pęczek koperku, sok z cytryny, 3 łyżki oliwy, 2 łyżki masła, sól Filety opłucz (mrożone wcześniej rozmroź), a następnie skrop sokiem z cytryny i odstaw na 20 minut. Warzywa oczyść, paprykę smaż ok. minuty, dodaj pory i smaż 3 minuty. Dodaj obie fasole, dopraw przyprawą do ryb, solą i pieprzem. Przełóż do naczynia do zapiekania, na warzywach ułóż rybę, posyp posiekanym koperkiem, oprósz solą, pieprzem i obłóż kawałkami masła. Piecz 25 minut e temperaturze 190°C. Produkty Appetita: - Przyprawa do ryb - Pieprz biały mielony Kulinarnych inspiracji szukaj na www.domowesekrety.pl |
50 g
10 g
20 g
100 g
20 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
10 g