Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kamis Kuchnia polska Przyprawa do żurku i barszczu białego Mieszanka przyprawowa 25 g
Ilość: 25 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Dodatki | MSG (glutaminian): Nie zawiera |
Zalecenia dla alergików | Seler: Zawiera Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, soję, zboża zawierające gluten. |
Składniki | czosnek - 38% sól cebula majeranek - 6,6% pasternak marchew liście laurowe pieprz czarny ziele angielskie koperek liście selera |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska Więcej inspiracji znajdziecie na: www.facebook.com/Kamis. Życie ze smakiem www.kamis.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa. |
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna : 866/206 (kJ/kcal) Tłuszcz: 0,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany : 33 g w tym cukry : 32 g Białko : 9,6 g Sól : 45,0 g |
Przepisy | Żurek na wędzonym boczku Składniki (dla 4 osób): 150 g boczku wędzonego, 150 g kiełbasy wędzonej lub białej, 1 szklanka zakwasu, 1 łyżka mąki pszennej, 2 łyżki chrzanu, 3 łyżki śmietany 18%, 1 opakowanie Przyprawy do żurku i barszczu białego Kamis. Przygotowanie: 1. Boczek i kiełbasę zalej 2 l wody i gotuj ok. 90 minut. Następnie wyjmij je z wywaru. 2. Do zakwasu dodaj łyżkę mąki, wymieszaj i wlej całość do wywaru. Zagotuj. 3. Dodaj przyprawę, chrzan, a na koniec śmietanę. 4. Żurek podawaj w wydrążonych małych chlebach z dodatkiem pokrojonej kiełbasy i jajek ugotowanych na twardo. |
50 g
10 g
20 g
100 g
20 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g