Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Mieszanka do ogórków konserwowych 40 g
Ilość: 40 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska tel.: +48/32/47 33 833, e-mail: prymat@prymat.pl www.prymatgroup.pl |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler i orzeszki ziemne. |
Składniki | koper (26,6 %): łodygi i nasiona chrzan (22,5 %) gorczyca biała pieprz czarny ziele angielskie czosnek (7,1 %) marchew |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska tel.: +48/32/47 33 833, e-mail: prymat@prymat.pl www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka do ogórków konserwowych - suszona mieszanka przyprawowa. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna: 1510 kJ/361 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Węglowodany: 40 g w tym cukry: 12 g Białko: 17 g Sól: 0,23 g |
Przepisy | Ogórki konserwowe gotowe zaraz po przyrządzeniu Przygotuj: - ok. 3 kg ogórków gruntowych - ocet 10 % - cukier - sól Opakowanie wystarczy na ok. 6 słoików 1 l Sposób przygotowania: 1. Przygotuj zalewę. Do każdego 1,5 l wody dodaj: 0,25 l octu, 1 łyżkę stołową soli (tj. 15 g) i 3 łyżki stołowe cukru (tj. 36 g). 2. Wymieszaną zalewę zagotuj. 3. Do każdego słoja o pojemności 1 l wsyp 1 czubatą łyżkę mieszanki do ogórków (ok. 7 g). 4. Następnie ułóż w każdym ze słoi umyte ogórki i zalej przygotowaną wcześniej zalewą. 5. Słoiki zakręć szczelnie zakrętką i pasteryzuj około 3-5 minut. Pamiętaj, że smak ogórków zależy m.in. od: temperatury, czasu przechowywania i użytych składników. |
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g
20 g