Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Przyprawa do wieprzowiny 23 g
Ilość: 23 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Soja: Może zawierać Może zawierać jaja, mleko, seler, soję i zboża (gluten). |
Składniki | czosnek¹ (25 %) sól kolendra papryka łagodna (7,3 %) kminek mąka ryżowa papryka ostra (5,7 %) cząber¹ majeranek¹ (4 %) rozmaryn¹ (3 %) mielona GORCZYCA olej słonecznikowy ¹Uprawiane w sposób zrównoważony |
Przechowywanie | Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Przygotowanie i stosowanie | Podstawowy sposób użycia: Dodaj pół łyżeczki (2 g) Przyprawy do wieprzowiny na każde 100 g przygotowywanego mięsa. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do wieprzowiny. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g przyprawy Wartość odżywcza 1 porcji** %* w porcji** Energia: 1066 kJ 21 kJ <1 % Energia: 255 kcal 5 kcal <1 % Tłuszcz: 8,3 g < 0,5 g <1 % w tym kwasy nasycone: 1,1 g < 0,1 g <1 % Węglowodany: 30 g 0,6 g <1 % w tym cukry: 5,0 < 0,5 g < 1 % Błonnik: 17 g < 0,5 g Białko: 9,9 g < 0,5 g 1 % Sól: 23,7 g 0,47 g 8 % *% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: **1 Porcja = 2 g. Opakowanie wystarcza do przygotowania 11 porcji.: |
Przepisy | Klasycznie Pieczony schab Przepis (10 porcji) - 1,5 kg schabu środkowego - 1 opak. Przyprawy do wieprzowiny Knorr - 600 g batatów - 400 g cukinii - 1 łyżeczka suszonego rozmarynu - 3 łyżki oliwy Przygotowanie 1. Schab natrzyj przyprawą Knorr. Włóż na kilka godzin do lodówki. 2. Mięso obsmaż delikatnie z obu stron. 3. Następnie piecz w 185 °C przez 55 min. 4. Pokrój warzywa, wymieszaj z oliwą i rozmarynem, dodaj je na ostatnie 20 min. pieczenia. 1 porcja: 100 g warzyw Warzywnie Polędwiczka z warzywami Przepis (4 porcji) - 300 g schabu środkowego - 3 łyżki Przyprawy do wieprzowiny Knorr - 1 łyżka mąki pszennej - 300 g jarmużu - 300 g cebuli - 200 g pomidorków koktajlowych - 200 g żółtej fasoli szparagowej parzonej - 50 ml oleju - 3 ząbki czosnku Przygotowanie 1. Mięso pokrój w grube plastry, obtocz w przyprawie i mące, obsmaż. 2. Pokrojone warzywa wymieszaj z olejem, czosnkiem i resztą przyprawy Knorr, umieść w naczyniu żaroodpornym. Na górę połóż schab. 3. Całość piecz w 190 °C przez 20-30 min. 1 porcja: 250 g warzyw |
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
20 g
33 g
40 g