Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Mieszanka ziół i przypraw curry 20 g
Ilość: 20 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę. |
Składniki | curry (nasiona kolendry, nasiona kuminu, kurkuma, pieprz czarny, anyż, cynamon, nasiona kopru włoskiego, imbir, korzeń lubczyka) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu w zamkniętym opakowaniu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka ziół i przypraw curry |
Wartości odżywcze | 100 g przyprawy Energia: 1503 kJ/358 kcal Tłuszcz : 15 g w tym kwasy nasycone : 1,5 g Węglowodany : 45 g w tym cukry : 25 g Błonnik : 16 g Białko : 11 g Sól : 0,1 g |
Przepisy | Kurczak curry z fasolką i ciecierzycą Składniki: - puszka mleka kokosowego - 700 g biodra z kurczaka bez skóry i kości - 1 puszka pomidorów pelatti - 2 ząbki czosnku - 200 g zielonego groszku - 50 ml oleju roślinnego - 200 g ciecierzycy z puszki - 200 g marchwi - 200 g zielonej fasolki szparagowej - 2 cebule - 2 kawałki kory cynamonu - 3 goździki - 1 łyżka kminu rzymskiego - 1 opakowanie Curry Knorr Sposób przygotowania: 1. Kurczaka podsmaż i zdejmij z patelni 2. W tym samym naczyniu podsmaż goździki i cynamon, gdy zaczną intensywnie pachnieć dodaj pokrojone w kostkę cebulę i marchew, smaż aż warzywa się delikatnie zarumienią, dodaj czosnek, kmin rzymski i curry, smaż dalej aż przyprawy zaczną się przyklejać do dna garnka, wlej mleko kokosowe i pomidory z puszki, dodaj podsmażone mięso. 3. Całość gotuj pod przykryciem na wolnym ogniu około 30 minut do momentu, aż mięso będzie miękkie, dodaj pozostałe warzywa i gotuj jeszcze 10 minut. Odwiedź: www.przepisy.pl |
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g