Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Appetita Grubo mielone Przyprawa do ryb ze skórką cytryny 30 g
Ilość: 30 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek Polska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, gorczycę, seler, soję. |
Składniki | sól pieprz czarny grys (23%) cebula suszony grys czosnek suszony grys (10%) kwas: kwas cytrynowy cukier trzcinowy skórka cytrynowa suszona (2,6%) kurkuma gałka muszkatołowa mielona |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek Polska www.appetita.pl www.colian.com |
Przygotowanie i stosowanie | Użyj młynka Użyj moździerza Posyp bezpośrednio potrawę |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do ryb ze skórką cytryny |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna : 681 kJ / 162 kcal Tłuszcz : 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g Węglowodany : 28 g w tym cukry : 6,4 g Białko : 5,4 g Sól : 39,0 g |
Przepisy | Ryba zapiekana w piekarniku Składniki: Dorsz lub miruna (około 350 g), przyprawa do ryb ze skórką cytryny Appetita, 50 g masła. Sposób wykonania: Opłukaną i osuszoną rybę przyprawić delikatnie przyprawą do ryb ze skórką cytryny Appetita, a następnie na jej wierzchu ułożyć plasterki masła. Całość zawinąć w folię aluminiową. Piec około 25-30 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C. Smak w nowym, większym wymiarze! |
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g