Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Appetita Grubo mielone Przyprawa do steku 30 g
Ilość: 30 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek Polska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, gorczycę, seler, soję. |
Składniki | sól czosnek grys cebula grys (14,5%) pieprz zielony grys papryka słodka grys pieprz czarny grys (5%) lubczyk suszony nać (1%) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek Polska www.appetita.pl www.colian.com |
Przygotowanie i stosowanie | Użyj młynka Użyj moździerza Posyp bezpośrednio potrawę |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do steku |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna : 744 kJ / 177 kcal Tłuszcz : 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,3 g Węglowodany : 30 g w tym cukry : 2,5 g Białko : 7,1 g Sól : 44,6 g |
Przepisy | Przepis na idealnie usmażone steki Składniki: 200-300 g polędwicy wołowej lub rostbefu (grubość steku ok. 2 cm), 3 łyżki oleju, kawałek masła, przyprawa do steku Appetita. Sposób wykonania: Mięso umyć, oczyścić z błon i osuszyć papierowym ręcznikiem. Pozostawić w temperaturze pokojowej na 30-40 minut. Na patelnię z grubym dnem wlać olej, dobrze rozgrzać. Mięso smażyć, przewracając je na drugą stronę co 2 minuty, do czasu osiągnięcia preferowanego stopnia wysmażenia - od 4 minut (stek krwisty), przez 6-7 (średnio wysmażony), po 8 minut (stek mocno wysmażony). Pod koniec smażenia posypać mięso z obu stron przyprawą do steku Appetita. Kiedy polędwica lub rostbef będzie odpowiednio wysmażony, zdjąć je z patelni i pozostawić aby mięso odpoczęło - około 5 minut. Na usmażonym steku ułożyć kawałek masła. Podawać z sałatką, pieczonymi ziemniakami lub ulubionymi dodatkami. Smak w nowym, większym wymiarze! |
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g
20 g