Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Kuchnie świata Przyprawa do dań kuchni chińskiej 25 g
Ilość: 25 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska |
Dodatki | bez dodatku glutaminianu sodu |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Zawiera Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam. |
Składniki | sól cebula hydrolizat białka sojowego cukier kurkuma papryka słodka pomidor owoc kolendry (2,3%) kmin rzymski cynamon chili imbir (0,7%) |
O produkcie | Warto wiedzieć Przyprawa jest idealna zarówno do dań kuchni chińskiej, jak i wietnamskiej. Doskonale sprawdzi się do dań z mięs, ryb oraz warzyw. Jej wyjątkowy smak i aromat przeniesie nas w świat egzotycznej kuchni. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Kurczak po chińsku 4 porcje, 30 min Składniki: - 400 g piersi kurczaka, - 300 g białego ryżu, - 4 pieczarki, - 1/2 czerwonej papryki, - 1/2 żółtej papryki, - 1 czerwona cebula, - 2 łyżki oleju rzepakowego, - 1 łyżka oleju sezamowego, - 1 pęczek szczypiorku, - 2-3 łyżki Przyprawy do dań kuchni chińskiej Prymat, - do smaku: Sól morska Prymat. Sposób przygotowania: Kurczaka pokroić w cienkie paski, pieczarki w plastry, a paprykę i cebulę w piórka. Kurczaka smażyć na rozgrzanym oleju rzepakowym i sezamowym. Podczas smażenia dodać przygotowane składniki. Całość smażyć kilka minut, tak aby warzywa były lekko twarde. W trakcie doprawić przyprawą do dań kuchni chińskiej. Ryż wypłukać w zimnej wodzie, zalać czystą osoloną wodą (1 szklanka ryżu na 2 szklanki wody). Wymieszać i zagotować. Garnek przykryć pokrywką, zmniejszyć ogień, uchylić lekko pokrywę i gotować. Garnek przykryć pokrywką, zmniejszyć ogień, uchylić lekko pokrywkę i gotować. Gdy ryż wchłonie całą wodę, sprawdzić czy jest wystarczająco miękki. Danie podawać z ugotowanym ryżem i posypać posiekanym szczypiorkiem. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa do dań kuchni chińskiej - kompozycja suszonych przypraw i warzyw. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu Wartość energetyczna : 987 kJ / 234 kcal Tłuszcz : 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,4 g Węglowodany : 41 g w tym cukry : 19 g Białko : 7,9 g Sól : 32,8 g |
Przepisy | Kurczak po chińsku 4 porcje, 30 min Składniki: - 400 g piersi kurczaka, - 300 g białego ryżu, - 4 pieczarki, - 1/2 czerwonej papryki, - 1/2 żółtej papryki, - 1 czerwona cebula, - 2 łyżki oleju rzepakowego, - 1 łyżka oleju sezamowego, - 1 pęczek szczypiorku, - 2-3 łyżki Przyprawy do dań kuchni chińskiej Prymat, - do smaku: Sól morska Prymat. Sposób przygotowania: Kurczaka pokroić w cienkie paski, pieczarki w plastry, a paprykę i cebulę w piórka. Kurczaka smażyć na rozgrzanym oleju rzepakowym i sezamowym. Podczas smażenia dodać przygotowane składniki. Całość smażyć kilka minut, tak aby warzywa były lekko twarde. W trakcie doprawić przyprawą do dań kuchni chińskiej. Ryż wypłukać w zimnej wodzie, zalać czystą osoloną wodą (1 szklanka ryżu na 2 szklanki wody). Wymieszać i zagotować. Garnek przykryć pokrywką, zmniejszyć ogień, uchylić lekko pokrywę i gotować. Garnek przykryć pokrywką, zmniejszyć ogień, uchylić lekko pokrywkę i gotować. Gdy ryż wchłonie całą wodę, sprawdzić czy jest wystarczająco miękki. Danie podawać z ugotowanym ryżem i posypać posiekanym szczypiorkiem. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl |
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g
20 g