MIESZANKI PRZYPRAW

Kamis Grill Pikantny Mieszanka przyprawowa 25 g

Kamis Grill Pikantny Mieszanka przyprawowa 25 g Zobacz większe

Nazwa: Kamis Grill Pikantny Mieszanka przyprawowa 25 g

Ilość: 25 g

Cena 2,12 zł

Cena za kilogram 84,80 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

2,12 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera
Soja: Może zawierać



Może zawierać jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Składniki sól
papryka słodka
czosnek
kolendra
cukier
pomidory suszone - 5%
chili - 5%
gorczyca biała
pieprz czarny - 3,2%
kwas: kwas cytrynowy
rozmaryn - 2,4%
O produkcie Aby ułatwić przygotowanie wyśmienitych, pikantnych dań z grilla, przygotowaliśmy specjalną mieszankę Grill pikantny Kamis, w skład której wchodzą między innymi: pieprz czarny, rozmaryn. Zawarte w mieszance pomidory i chili dodatkowo nadadzą jej dodatkowo atrakcyjny wygląd. Bez dodatku glutaminianu monosodowego
Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Adres zwrotny McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Więcej inspiracji znajdziecie na:
www.facebook.com/Kamis. Życie ze smakiem
www.kamis.pl
Przygotowanie i stosowanie Przepis na Maczugi zbójnickie (dla 4 osób): 10 podudzi z kurczaka (pałki), 8 łyżek sosu sojowego, produkty Kamis: 3 łyżki ketchupu łagodnego, 5 łyżeczek przyprawy Grill pikantny Kamis.

Przygotowanie:
Przyprawy wymieszaj z sosem sojowym i ketchupem.
Powstałą marynatą posmaruj podudzia i odstaw na minimum godzinę (najlepiej na noc) w chłodne miejsce.
Piecz na słabo rozgrzanym grillu ok. 1 godziny, często obracając.
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Mieszanka przyprawowa.
Wartości odżywcze Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna : 992/237 (kJ/kcal)
Tłuszcz : 6,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,9 g
Węglowodany : 25 g
w tym cukry : 14 g
Białko : 8,6 g
Sól : 32,1 g
Przepisy Maczugi zbójnickie (dla 4 osób): 10 podudzi z kurczaka (pałki), 8 łyżek sosu sojowego, produkty Kamis: 3 łyżki ketchupu łagodnego, 5 łyżeczek przyprawy Grill pikantny Kamis.

Przygotowanie:
Przyprawy wymieszaj z sosem sojowym i ketchupem.
Powstałą marynatą posmaruj podudzia i odstaw na minimum godzinę (najlepiej na noc) w chłodne miejsce.
Piecz na słabo rozgrzanym grillu ok. 1 godziny, często obracając.

Opis produktu

Kamis Grill Pikantny Mieszanka przyprawowa 25 g
Aby ułatwić przygotowanie wyśmienitych, pikantnych dań z grilla, przygotowaliśmy specjalną mieszankę Grill pikantny Kamis, w skład której wchodzą między innymi: pieprz czarny, rozmaryn. Zawarte w mieszance pomidory i chili dodatkowo nadadzą jej dodatkowo atrakcyjny wygląd.

30 inne produkty w tej samej kategorii: