Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do dań z fasoli 20 g
Ilość: 20 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Podravka d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Pszenica: Może zawierać Może zawierać mąkę pszenną, mleko, jaja i seler. |
Składniki | sól morska 28% słodka czerwona papryka 17% czosnek suszona cebula 11% majeranek 10,5% cukier czarny pieprz 5% suszona marchew tymianek kumin ziele angielskie cząber |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa do dań z fasoli. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu Wartość energetyczna : 933 kJ / 223 kcal tłuszcz : 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g węglowodany : 27 g w tym cukry : 26 g błonnik : 23 g białko : 9,2 g sól: 28,2 g |
Przepisy | Fasolka z kukurydzą i pomidorami Składniki: 1 puszka fasoli czerwonej, 1 puszka fasoli białej, 1 puszka kukurydzy, 200 ml passata z cebulką i czosnkiem Podravka, 1 łyżeczka Vegety do dań z fasoli Sposób przygotowania: 1. Fasolę czerwoną i białą odsączyć i włożyć do rondelka. Dodać odsączoną kukurydzę i wymieszać. 2. Warzywa doprawić Vegeta Natur do dań z fasoli, dodać passatę Podravka i krótko zagotować. 3. Przybrać natką pietruszki. Wskazówka: Do fasolki można dodać drobno pokrojony podsmażony boczek. |
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g