MIESZANKI PRZYPRAW

Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do dań z fasoli 20 g

Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do dań z fasoli 20 g Zobacz większe

Nazwa: Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do dań z fasoli 20 g

Ilość: 20 g

Cena 1,77 zł

Cena za kilogram 88,50 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

1,77 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Podravka d.d.,
A. Starčevića 32,
48000 Koprivnica,
Chorwacja
Dodatki Nie zawiera: Dodatek MSG
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Pszenica: Może zawierać



Może zawierać mąkę pszenną, mleko, jaja i seler.
Składniki sól morska 28%
słodka czerwona papryka 17%
czosnek
suszona cebula 11%
majeranek 10,5%
cukier
czarny pieprz 5%
suszona marchew
tymianek
kumin
ziele angielskie
cząber
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Podravka Polska Sp. z o.o.
ul. Cypryjska 72,
02-761 Warszawa,
Polska
T +48 22 427-30-10
podravka@podravka.pl
www.vegeta.pl
Adres dystrybutora Podravka Polska Sp. z o.o.
ul. Cypryjska 72,
02-761 Warszawa,
Polska
T +48 22 427-30-10
podravka@podravka.pl
www.vegeta.pl
Nazwa produktu uregulowana prawnie Mieszanka przyprawowa do dań z fasoli.
Wartości odżywcze w 100 g produktu
Wartość energetyczna : 933 kJ / 223 kcal
tłuszcz : 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g
węglowodany : 27 g
w tym cukry : 26 g
błonnik : 23 g
białko : 9,2 g
sól: 28,2 g
Przepisy Fasolka z kukurydzą i pomidorami

Składniki: 1 puszka fasoli czerwonej, 1 puszka fasoli białej, 1 puszka kukurydzy, 200 ml passata z cebulką i czosnkiem Podravka, 1 łyżeczka Vegety do dań z fasoli

Sposób przygotowania:
1. Fasolę czerwoną i białą odsączyć i włożyć do rondelka. Dodać odsączoną kukurydzę i wymieszać.
2. Warzywa doprawić Vegeta Natur do dań z fasoli, dodać passatę Podravka i krótko zagotować.
3. Przybrać natką pietruszki.

Wskazówka: Do fasolki można dodać drobno pokrojony podsmażony boczek.

Opis produktu

Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do dań z fasoli 20 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: