Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: FRoSTA Warzywa na patelnię czerwone 400 g
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FRoSTA Sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska, www.frosta.pl, info@frosta.pl |
Dodatki | Nie zawiera: Barwniki Nie zawiera: Wzmacniacze smaku Nie zawiera: Aromaty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Ryba: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać śladowe ilości glutenu, jaj, ryb, soi, mleka, selera i gorczycy. |
Składniki | czerwone warzywa 82% (marchew, papryka czerwona, pomidory koktajlowe) cebula cebula perłowa woda bazylia 1,5% sól czarny pieprz |
Przechowywanie | Przechowując poniżej -18°C najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk na opakowaniu. Przechowywanie w domu: * (-6°C) 4 dni; ** (-12°C) 3 tygodnie; *** (-18°C) do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika). Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać. |
Adres zwrotny | FRoSTA Sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska, www.frosta.pl, info@frosta.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Kulinarne inspiracje ...i z pomysłem: Pomidorowa zupa krem Składniki: 1 opakowanie Czerwonych warzyw na patelnię FRoSTY, 1,5 l bulionu warzywnego, 4-5 łyżek koncentratu pomidorowego, 3 łyżki gęstej śmietany, kilka plastrów sera mozzarella, 1 ząbek czosnku, bazylia, sól. Sposób przygotowania: 1. Do wrzącego bulionu dodaj zamrożone warzywa i koncentrat. Dobrze wymieszaj i gotuj przez 12 minut. 2. Dopraw solą, bazylią i dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. 3. Całość zmiksuj, dodając 3 łyżki śmietany. Przed podaniem ozdób plasterkiem mozzarelli. Pomidorową zupę krem polecamy podawać z grzankami. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Czerwone warzywa na patelnię, z bazylią. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna: 132 kJ/ 32 kcal Tłuszcz: 0,3 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 5,0 g - w tym cukry: 4,4 g Białko: 1,0 g Sól: 0,55 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Odgrzać w kuchence mikrofalowej Od postaci zamrożonej Kuchenka mikrofalowa: Do odpowiedniego naczynia wrzuć zamrożone warzywa. Podgrzewaj przy mocy 850 W przez 5 minut. Następnie wymieszaj i podgrzewaj przy mocy 850 W przez 5 minut. Podsmażyć mieszając Od postaci zamrożonej Patelnia: Na patelni rozgrzej jedną łyżkę oleju. Wrzuć na patelnię zamrożone warzywa i smaż na średnim ogniu przez 8 minut, od czasu do czasu mieszając. |
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
400 g
450 g
400 g