Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: FRoSTA Warzywa na patelnię żółte 400 g
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska www.frosta.pl, info@frosta.pl |
Dodatki | Nie zawiera: Barwniki Nie zawiera: Wzmacniacze smaku Nie zawiera: Aromaty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, soi, mleka, selera. |
Składniki | żółte warzywa 75% (ziemniak smażone (ziemniaki, olej słonecznikowy, dekstroza, sól), marchew żółta, kukurydza) cebula czerwona papryka woda koperek 1,5% sól |
Przechowywanie | Przechowując poniżej -18°C najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk na opakowaniu. Przechowywanie w domu: *(-6°C): 4 dni; **(-12°C): 3 tygodnie; ***(-18°C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk na opakowaniu). Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać. |
Adres zwrotny | FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska www.frosta.pl, info@frosta.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Kulinarne inspiracje ...i z pomysłem: Zapiekanka bałkańska Składniki: 1 opakowanie Żółtych warzyw na patelnię FRoSTY, 250 g pieczarek, 100 g pikantnej kiełbasy (np. pepperoni), 100 g oscypka, olej Sposób przygotowania: 1. Warzywa ułóż w naczyniu żaroodpornym i wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C, na 15 minut. 2. Na patelni rozgrzej olej. Pieczarki przekrój na pół, kiełbasę pokrój w plastry i podsmaż na patelni. 3. Usmażone pieczarki i kiełbasę wyłóż na warzywa, posyp startym oscypkiem i zapiekaj jeszcze przez 7 minut. Oscypek możesz zastąpić serem wędzonym. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Żółte warzywa na patelnię z koperkiem. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna: 341 kJ/ 81 kcal Tłuszcz: 1,4 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 14,3 g - w tym cukry: 2,7 g Białko: 1,6 g Sól: 0,93 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Odgrzać w kuchence mikrofalowej Od postaci zamrożonej Kuchenka mikrofalowa: Do odpowiedniego naczynia wrzuć zamrożone warzywa. Podgrzewaj pod przykryciem przy mocy 850 W przez 5 minut. Następnie wymieszaj i podgrzewaj bez przykrycia przy mocy 850 W przez 3 minuty. Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci zamrożonej Patelnia: Na patelni rozgrzej dwie łyżki oleju. Wrzuć zamrożone warzywa i smaż na średnim ogniu pod przykryciem przez 9 minut, od czasu do czasu mieszając. |
450 g
450 g
450 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
400 g
450 g
400 g