Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: FRoSTA Ryba z pieca z sosem włoskim 400 g
Ilość: 345 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63 85-778 Bydgoszcz |
Składniki | filety z mintaja 55% [100% filet] sos włoski 40% (pomidory 10% [dojrzewające w słońcu na świeżym powietrzu], śmietana [gęsta śmietana crème fraîche], masło [bez dodatku barwników], cebula, koncentrat pomidorowy, śmietanka [kremowa śmietanka 30% tł.], jogurt [jogurt naturalny 2,5% tł.], papryka, woda, ser, mąka pszenna, skrobia ryżowa [niemodyfikowana chemicznie], sól, zioła, drożdże, czosnek suszony) ser mozzarella 3,7% [delikatny ser z mleka krowiego) skrobia ziemniaczana [niemodyfikowana chemicznie] |
Przechowywanie | Przechowywanie w domu: Zamrażalnik * (-6 °C) 4 dni ** (-12 °C) 3 tygodnie *** (-18 °C) patrz nadruk na opakowaniu Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać. |
Adres zwrotny | FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63 85-778 Bydgoszcz Biuro obsługi klienta (godz. 8.00-15.00) tel. 52 36 06 739 info@frosta.pl www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | W procesie produkcji wyrobów rybnych wykorzystujemy specjalne, precyzyjne techniki filetowania. Jednak ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli możliwe jest, że w tym produkcie znajdują się małe ości (wyrostki ościste). |
Wartości odżywcze | Średnie wartości odżywcze na 100 g produktu po przygotowaniu w piekarniku: Wartość energetyczna : 954 kJ / 288 kcal Białko : 12,6 g Węglowodany : 20,0 g - w tym cukry : 1,9 g Tłuszcz : 10,4 g w tym kwasy tłuszczowe:: - nasycone : 1,2 g - jednonienasycone : 6,2 g - wielonienasycone : 2,8 g - omega-3: 794 mg Cholesterol : 27,5 mg Błonnik : 1,9 g Sód : 0,41 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej Piekarnik Piekarnik rozgrzej do temperatury 230 °C. Usuń folię zabezpieczającą. Zamrożoną rybę zostaw w tacce aluminiowej i włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 30 minut). Podane czasy przygotowania dotyczą jednego opakowania. |
360 g
1.00 kg
1.00 kg
240 g
450 g
240 g
270 g
300 g
1 szt.
250 g
300 g
400 g
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
220 g
220 g
450 g
400 g
300 g
300 g