MROŻONE

FRoSTA Ryba z pieca z sosem włoskim 400 g

FRoSTA Ryba z pieca z sosem włoskim 400 g Zobacz większe

Nazwa: FRoSTA Ryba z pieca z sosem włoskim 400 g

Ilość: 345 g

Cena 11,48 zł

Cena za kilogram 33,28 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

11,48 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta FRoSTA sp. z o.o.
ul. Witebska 63
85-778 Bydgoszcz
Składniki filety z mintaja 55% [100% filet]
sos włoski 40% (pomidory 10% [dojrzewające w słońcu na świeżym powietrzu], śmietana [gęsta śmietana crème fraîche], masło [bez dodatku barwników], cebula, koncentrat pomidorowy, śmietanka [kremowa śmietanka 30% tł.], jogurt [jogurt naturalny 2,5% tł.], papryka, woda, ser, mąka pszenna, skrobia ryżowa [niemodyfikowana chemicznie], sól, zioła, drożdże, czosnek suszony)
ser mozzarella 3,7% [delikatny ser z mleka krowiego)
skrobia ziemniaczana [niemodyfikowana chemicznie]
Przechowywanie Przechowywanie w domu:
Zamrażalnik
* (-6 °C) 4 dni
** (-12 °C) 3 tygodnie
*** (-18 °C) patrz nadruk na opakowaniu

Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Adres zwrotny FRoSTA sp. z o.o.
ul. Witebska 63
85-778 Bydgoszcz
Biuro obsługi klienta (godz. 8.00-15.00)
tel. 52 36 06 739
info@frosta.pl
www.frosta.pl
www.facebook.com/frosta.polska
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa W procesie produkcji wyrobów rybnych wykorzystujemy specjalne, precyzyjne techniki filetowania. Jednak ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli możliwe jest, że w tym produkcie znajdują się małe ości (wyrostki ościste).
Wartości odżywcze Średnie wartości odżywcze na 100 g produktu po przygotowaniu w piekarniku:
Wartość energetyczna : 954 kJ / 288 kcal
Białko : 12,6 g
Węglowodany : 20,0 g
- w tym cukry : 1,9 g
Tłuszcz : 10,4 g
w tym kwasy tłuszczowe::
- nasycone : 1,2 g
- jednonienasycone : 6,2 g
- wielonienasycone : 2,8 g
- omega-3: 794 mg
Cholesterol : 27,5 mg
Błonnik : 1,9 g
Sód : 0,41 g
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Piec w piekarniku
Od postaci zamrożonej
Piekarnik
Piekarnik rozgrzej do temperatury 230 °C.
Usuń folię zabezpieczającą.
Zamrożoną rybę zostaw w tacce aluminiowej i włóż do piekarnika.
Piecz przez około 35 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 30 minut).

Podane czasy przygotowania dotyczą jednego opakowania.

Opis produktu

FRoSTA Ryba z pieca z sosem włoskim 400 g
Pyszne filety rybne z sosem włoskim, pomidorami i mozzarellą do przygotowania w piekarniku. Pyszne gotowe danie dla każdego.

30 inne produkty w tej samej kategorii: