Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: FRoSTA Ryba z pieca po włosku 345 g
Ilość: 345 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz tel. 52 36 06 780 info@frosta.pl, www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska www.instagram.com/frosta_pl |
Dodatki | Nie zawiera: Barwniki Nie zawiera: Wzmacniacze smaku Nie zawiera: Aromaty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Ryba: Zawiera Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać soję, seler, gorczycę. |
Składniki | filety z ryb białych 52 % (A - mintaj, B - dorsz czarny, D - morszczuk, K - miruna; patrz nadruk z boku kartonika) [z certyfikowanych łowisk MSC] sos śmietanowo-pomidorowy 37 % (śmietana crème fraîche 6 % [bez stabilizatorów], śmietanka [bez stabilizatorów], pomidory 5 %, papryka czerwona 3 %, woda, przecier pomidorowy 3 % [bez konserwantów], cukinia 2 %, grillowany bakłażan 2 %, cebula 1 %, masło [bez barwników], oliwa z oliwek [extra vergine z pierwszego tłoczenia], skrobia ryżowa [niemodyfikowana chemicznie], cukier, sól [bez substancji przeciwzbrylających], skrobia ziemniaczana [niemodyfikowna chemicznie], papryka mielona, rozmaryn, tymianek, pieprz czarny [świeżo zmielony], gałka muszkatołowa) warzywa 7 % (cukinia, czerwona papryka, grillowany bakłażan, pomidory) mozzarella 2 % panierka sypka (mąka pszenna, drożdże, sól) |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C. Przechowywanie w domu: * (-6°C) 4 dni ** (-12°C) 3 tygodnie *** (-18°C) do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika) Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać. |
Adres zwrotny | FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz tel. 52 36 06 780 info@frosta.pl, www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska www.instagram.com/frosta_pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Filety rybne z sosem śmietanowo-pomidorowym z ziołami, warzywami i mozzarellą, do zapiekania. Produkt głęboko mrożony. |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste). |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna: 498 kJ / 119 kcal Tłuszcz: 6,9 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g Węglowodany: 3,7 g - w tym cukry: 2,3 g Białko: 10 g Sól: 0,79 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Odgrzać w kuchence mikrofalowej Od postaci zamrożonej Mikrofalówka: Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 600 W przez 13 minut. Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej Piekarnik: Piekarnik rozgrzej do temperatury 210 °C (z włączonym termoobiegiem do 190 °C). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut. |
1.00 kg
240 g
450 g
270 g
300 g
280 g
250 g
300 g
400 g
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
220 g
220 g
500 g
700 g
400 g
300 g
300 g
200 g
240 g