NAPOJE OWSIANE, RYŻOWE, SOJOWE

Alpro Napój migdałowy niesłodzony 1 l

Alpro Napój migdałowy niesłodzony 1 l Zobacz większe

Nazwa: Alpro Napój migdałowy niesłodzony 1 l

Cena 11,99 zł


Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

11,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Danone Sp. z o.o.
ul. Redutowa 9/23
01-103 Warszawa

Infolinia: 801 33 11 33
Opłata według taryfy lokalnej
www.danone.pl
www.alpro.com/pl/
Zalecenia dla alergików Migdały: Zawiera
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Nie zawiera
Składniki woda
migdały (2,1%)
fosforan triwapniowy*
sól morska
stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, guma gellan)
emulgator (lecytyna ze słonecznika)
witaminy* (ryboflawina (B2), B12, E, D2)
naturalny aromat
* = substancje wzbogacające
Przechowywanie Po otwarciu przechowywać w lodówce (max 7°C) nie dłużej niż 5 dni.
Adres zwrotny Danone Sp. z o.o.
ul. Redutowa 9/23
01-103 Warszawa

Infolinia: 801 33 11 33
Opłata według taryfy lokalnej
www.danone.pl
www.alpro.com/pl/
Kraj pochodzenia Belgia
Nazwa produktu uregulowana prawnie Napój migdałowy z wapniem i witaminami.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: w 100 ml

Wartość energetyczna 55 kJ / 13 kcal /
Tłuszcz w tym1,3 g /
- kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g /
Węglowodany w tym0 g /
- cukry 0 g /
Błonnik 0,2 g /
Białko 0,5 g /
Sól 0,14 g /
Witaminy:
- D 0,75 µg* /
- E 1,80 mg* /
- ryboflawina (B2) 0,21 mg* /
- B12 0,38 µg* /
Składniki mineralne:
- wapń 120 mg* /
* =15% referencyjnej wartości spożycia dla osób dorosłych

Opis produktu

Napój niesłodzony migdałowy Alpro może być wartościowym urozmaiceniem diety dla każdego. Charakteryzuje je delikatny smak migdałów i niska zawartość tłuszczu. Produkujemy go w 100% na bazie roślin, dzięki czemu nie zawiera laktozy. To produkt bezglutenowy, bogaty w witaminy: B2, B12, D i E oraz wapń. Doskonale sprawdza się jako dodatek do koktajlu lub składnik codziennych posiłków. Dodaj go do swoich ulubionych płatków, aby dzień zaczął się ze smakiem!

28 inne produkty w tej samej kategorii: