Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Inka Napój ryżowy z wapniem 1 l
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | GRANA sp. z o.o., ul. Piłsudskiego 1, 32-050 Skawina inka.pl facebook.com/inkapl |
Zalecenia dla alergików | Laktoza: Nie zawiera |
Składniki | woda ryż 11 % olej słonecznikowy węglan wapnia sól |
Przechowywanie | Należy spożyć przed: patrz góra opakowania. Po otwarciu przechowuj w lodówce, nie dłużej niż 4 dni. |
Adres zwrotny | GRANA sp. z o.o., ul. Piłsudskiego 1, 32-050 Skawina inka.pl facebook.com/inkapl |
Przygotowanie i stosowanie | Wstrząśnij przed użyciem |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Napój ryżowy z wapniem, UHT. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 ml % DRWS* w porcji 100 ml Wartość energetyczna: 230 kJ / 54 kcal Tłuszcz: 1,0 g w tym kwasy nasycone: 0,1 g Węglowodany: 11,0 g w tym cukry: 6,0 g Błonnik: 0,3 g Białko: 0,2 g Sól: 0,10 g Wapń: 120 mg 15 % *DRWS - Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych).: |
Przepisy | Różowy koktajl Przepis: 1 szklankę malin (świeże lub mrożone), 1 banana, 1/2 szklanki płatków jaglanych, 1 szklankę ryżowego blendujemy razem do uzyskania kremowej konsystencji. Przelewamy do szklanek. Dekorujemy listkami mięty. |