Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Monini Ocet balsamiczny z Modeny 500 ml
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Butelkowano w Emiliani S.r.l., Via Genova, 11 15050 Carbonara Scrivia (AL) |
Zalecenia dla alergików | Dwutlenek siarki / siarczyny: Zawiera |
Składniki | ocet winny zagęszczony moszcz z winogron gotowany moszcz winny barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy E 150 d |
Przechowywanie | Produkt bez daty przydatności do spożycia. Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. |
Adres zwrotny | MONINI Polska Sp. z o.o. ul. Murawa 12-18 61-655 Poznań www.monini.pl Dołącz do Monini Polska na facebook.com/monini.polska |
Adres dystrybutora | MONINI Polska Sp. z o.o. ul. Murawa 12-18 61-655 Poznań www.monini.pl Dołącz do Monini Polska na facebook.com/monini.polska |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ocet balsamiczny z Modeny. Kwasowość 6%. |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: w 100 ml produktu Wartość Energetyczna 96 kcal / Wartość Energetyczna 409 kJ / Tłuszcz, w tym0 g / kwasy nasycone 0 g / Węglowodany 19 g / w tym cukry 19 g / Białko 0,2 g / Sól 0,05 g / |
Octy balsamiczne są otrzymywane z moszczu winogronowego poddanego procesowi naturalnej fermentacji. Są wykorzystywane w najróżniejszych daniach kuchni włoskiej, w tym owocach i deserach. Ocet balsamiczny charakteryzuje się ciemną barwą i gęstą konsystencją.