Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Krewetki tygrysie (Penaeus monodon), całe. Wyhodowane w Wietnamie lub Indiach. Rozmiar: 8-12 Produkt głęboko mrożony. Nie zamraż
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa |
Składniki | KREWETKI tygrysie (Penaeus monodon), przeciwutleniacz: PIROSIARCZYN sodu. |
O produkcie | Krewetki tygrysie (Penaeus monodon), całe. Wyhodowane w Wietnamie lub Indiach. Rozmiar: 8-12 Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać powtórnie. |
Przechowywanie | Lodówka: 24 godziny; półka na lód (-6°C): 3 dni; zamrażarka (-18°C): do daty minimalnej trwałości. |
Adres zwrotny | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa |
Przygotowanie i stosowanie | Bez rozmrażania. Spożywać po przyrządzeniu. Bulion: krewetki włożyć do zimnego bulionu, gotować przez 6- 8 minut od zagotowania, odcedzić, przepłukać zimną wodą. Piekarnik: rozgrzać piekarnik do 180ºC (termostat 6). Wyjąć krewetki z opakowania, umieścić na odpowiednim płaskim naczyniu, dodać kawałki masła i oliwę z oliwek. Piec w temperaturze 180ºC (termostat 6) przez około 15 minut. Patelnia: obsmażyć krewetki na dużym ogniu w niewielkiej ilości oliwy z oliwek a następnie smażyć dalej na małym ogniu przez około 6- 8 minut, od czasu do czasu obracając. Grill: skopić krewetki oliwą z oliwek i grillować 3- 4 minuty z każdej strony. |
Adres dystrybutora | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | WM KREWETKI TYGRYSIE BLACK TIGER CALE SUROWE 8/12 400g |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | Bez rozmrażania. Spożywać po przyrządzeniu. Bulion: krewetki włożyć do zimnego bulionu, gotować przez 6- 8 minut od zagotowania, odcedzić, przepłukać zimną wodą. Piekarnik: rozgrzać piekarnik do 180ºC (termostat 6). Wyjąć krewetki z opakowania, umieścić na odpowiednim płaskim naczyniu, dodać kawałki masła i oliwę z oliwek. Piec w temperaturze 180ºC (termostat 6) przez około 15 minut. Patelnia: obsmażyć krewetki na dużym ogniu w niewielkiej ilości oliwy z oliwek a następnie smażyć dalej na małym ogniu przez około 6- 8 minut, od czasu do czasu obracając. Grill: skopić krewetki oliwą z oliwek i grillować 3- 4 minuty z każdej strony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 419 kJ/ 99 kcal Całkowita zawartość tłuszczu: 0,4 g Tłuszcze nasycone: 0,1 g Węglowodany: 0,4 g Cukry: 0 g Błonnik: 0 g Białko: 23,4 g Sól: 1,425 g |
250 g
400 g
80 g
150 g
150 g
500 g
180 g
180 g