Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: BackMit Tarte orzechy laskowe 200 g
Ilość: 200 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice |
Składniki | orzechy laskowe |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | VOG Polska Sp. z o.o. 96-100 Skierniewice ul. Przemysłowa 8 tel.: 46 835 14 40 www.vog.pl Jeżeli mimo naszej ścisłej i systematycznej kontroli będziecie Państwo mieli jakiekolwiek spostrzeżenia, to prosimy kierować je na adres office@vog.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Tarte orzechy laskowe |
Przepisy | Propozycje przepisów Placek orzechowy Składniki: 210 g mąki, 140 g masła, 70 g cukru pudru, 2 żółtka, szczypta soli, dżem morelowy, białko z 6 jaj, 200 g cukru, 200 g tartych orzechów laskowych BackMit. Z mąki, masła, cukru, soli, żółtek urobić kruche ciasto, odstawić je w chłodne miejsce, rozwałkować na blasze do grubości 1/2 cm, ponakłuwać i upiec w średnio nagrzanym piekarniku na jasnozłoty kolor. Posmarować dżemem i pokryć "pierzynką orzechową". Zapiec w nieco niższej temperaturze. "Pierzynka orzechowa": białko ubić z cukrem na sztywno, po czym wymieszać z tartymi orzechami laskowymi. Tort marchwiowy Składniki: 3 żółtka, 200 g cukru pudru, 300 g startej karotki, 200 g tartych orzechów laskowych BackMit, 50 g bułki tartej, cynamon, białko z 3 jaj. Żółtka utrzeć z cukrem na gładką masę. Wymieszać z karotką, orzechami laskowymi, bułką tartą, cynamonem i ubitym białkiem. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką lub bułką tartą tortownicy. Piec w średnio nagrzanym piekarniku. Po wystudzeniu ozdobić bitą śmietaną lub polewą czekoladową. Rogaliki orzechowe Ciasto: przygotować surowe ciasto drożdżowe. Nadzienie: 200 g tartych orzechów laskowych BackMit, 1/8 l mleka, miód, cukier wanilinowy, skórka z cytryny, rum, skórki pomarańczowe BackMit lub rodzynki Kresto. Mleko podgrzać z miodem, wanilią i skórką z cytryny, mieszając dodać orzechy laskowe, a następnie skórki pomarańczowe lub rodzynki i rum. Odstawić do wystygnięcia. Przygotować ciasto drożdżowe, rozwałkować je, pokroić na kwadraty wielkości 8-10 cm. Posmarować masą orzechową i uformować rogaliki. Ponownie odstawić. Posmarować żółtkiem. Piec w średnio nagrzanym piekarniku. |
100 g