Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Nadir Pieprz czarny ziarnisty 15 g
Ilość: 15 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: mięsa, zupy, sosy, ryby |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pieprz czarny ziarnisty. |
Przepisy | Zapiekanka w cieście filo z pieczonymi buraczkami Składniki: 1 opakowanie ciasta filo, 2 pokrojone w piórka słodkie cebule, 400 g młodego szpinaku, 4 pokrojone w cienkie plasterki ząbki czosnku, 1 łyżka kaparów, 8 pokrojonych oliwek zielonych, 8 pokrojonych oliwek czarnych, 8 pokrojonych suszonych pomidorów, 2 łyżki prażonych orzeszków pinii, 4 ziarna Pieprzu czarnego ziarnistego Nadir, 2 jaja kurze, 100 ml śmietany kremówki, 4 upieczone buraczki pokrojone w plastry, 2 pokrojone w plastry sery camembert, 3 łyżki masła do smarowania ciasta. Do smaku: gałka muszkatołowa mielona, sól morska. Do dekoracji: świeże zioła, 4 łyżki kwaśnej śmietany. Sposób przygotowania: Na patelni smażymy na złocisty kolor cebule, a następnie dodajemy szpinak, czosnek, kapary, oliwki, suszone pomidory, orzeszki pinii, ziarenka pieprzu i doprawiamy do smaku. Śmietanę kremówkę łączymy z jajkami i doprawiamy do smaku. Mieszamy farsz z zalewą śmietanowo-jajeczną. Delikatnie rozwijamy ciasto filo, pojedynczo układamy w formie do tarty i smarujemy całość rozpuszczonym masłem. Wykładamy farsz do naczynia, a następnie układamy na wierzchu plastry upieczonych buraczków i sera camembert, po czym wkładamy do piekarnika. Pieczemy 30 minut, w temperaturze 180°C. Podajemy ze świeżymi ziołami i kwaśną śmietaną. |
15 g
20 g
20 g
20 g
20 g
18 g
15 g
20 g
20 g
16 g
15 g
15 g
15 g
50 g
29 g
20 g
40 g
47 g
50 g
15 g
12 g
20 g
20 g
15 g
20 g
70 g