Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Nadir Pieprz czarny mielony 15 g
Ilość: 15 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: zupy, sosy, mięsa, sałatki |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pieprz czarny mielony. |
Przepisy | Zupa krem ze szpinaku z serem kozim i suszonymi pomidorami Składniki: 1 pokrojona w drobną kostkę cebula, 3 pokrojone w plastry ząbki czosnku, 4 łyżki oleju z suszonych pomidorów, 3 obrane i pokrojone w kostkę surowe ziemniaki, 200 g świeżego szpinaku, 200 g świeżego jarmużu, 1 litr rosołu z kury, 100 g topionego serka, 200 ml śmietany kremówki, 8 pokrojonych w paski suszonych pomidorów. Do smaku: Pieprz czarny mielony Nadir, sól morska, kmin rzymski mielony. Do dekoracji: 100 g sera koziego, listki świeżej bazylii. Sposób przygotowania: W garnku z grubym dnem, na oleju z suszonych pomidorów, smażymy na złocisty kolor przygotowane wcześniej cebulę, czosnek i ziemniaki. Po kilku minutach dodajemy szpinak oraz jarmuż, zalewamy rosołem i gotujemy pod przykryciem na małym ogniu, do momentu, aż ziemniaki będą miękkie. Do tak przygotowanej zupy dodajemy serek topiony i miksujemy na gładko. Następnie wlewamy śmietanę kremówkę oraz doprawiamy do smaku. Zupę krem przekładamy na talerze i podajemy z ugrillowanym lub podsmażonym na patelni serem kozim, suszonymi pomidorami i listkami świeżej bazylii. |
20 g
20 g
20 g
20 g
20 g
18 g
15 g
20 g
20 g
19 g
16 g
15 g
15 g
15 g
50 g
29 g
20 g
40 g
47 g
42 g
50 g
15 g
12 g
20 g
20 g
15 g
36 g