Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Pieprz czosnkowy mielony 20 g
Ilość: 20 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Składniki | czosnek (37 %) pieprz czarny (21 %) sól cebula ekstrakt czosnku cukier chili regulator kwasowości: kwas cytrynowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pieprz czosnkowy mielony - suszona mieszanka przyprawowa. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1094 kJ / 259 kcal Tłuszcz: 1,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 46 g w tym cukry: 16 g Białko: 11 g Sól: 19,2 g |
Przepisy | Pieczona łopatka z miodem 10 porcji, 150 min Składniki: - 2 kg łopatki wieprzowej bez kości. - chrzan tarty. Marynata: - 2 łyżki Musztardy rosyjskiej Prymat, - 1 łyżka Pieprzu czosnkowego Prymat, - 1/2 łyżeczki Papryki ostrej mielonej Prymat, - 1 łyżeczka Tymianku suszonego Prymat, - 4 łyżki oleju rzepakowego, - 2 łyżki miodu wielokwiatowego. Sposób przygotowania: Łopatkę wieprzową umyć, oczyścić i osuszyć papierowym ręcznikiem. Przygotować marynatę: olej rzepakowy wlać do miski i dokładnie wymieszać z pieprzem czosnkowym, papryką ostrą, tymiankiem oraz miodem i musztardą. Tak przygotowaną marynatą natrzeć mięso, umieścić w rękawie do pieczenia i dokładnie zawiązać. Odstawić na 2-3 godziny do lodówki, aby mięsko skruszało i przeszło aromatem przypraw. Następnie piec przez 2 godziny w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Po wyjęciu z piekarnika odczekać ok. 10 min, aby mięso wchłonęło wszystkie soki i pokroić w plastry. Podawać w chrzanem tartym. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl |
20 g
20 g
20 g
20 g
18 g
15 g
20 g
19 g
16 g
15 g
15 g
15 g
50 g
29 g
20 g
40 g
47 g
50 g
15 g
12 g
20 g
20 g
15 g
20 g
70 g
15 g