Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Appetita Pieprz biały mielony 10 g
Ilość: 10 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, gorczycę, seler, soję, mleko i jaja. |
Składniki | Pieprz biały mielony. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pieprz biały mielony |
Przepisy | Przygotuj: 4 steki z halibuta po 200 g, 300 g białych części młodego pora, 150 ml białego wina wytrawnego, 150 ml śmietanki 36%, masło klarowane, sól Steki z halibuta z białym pieprzem i porem Steki osusz, posól i oprósz 2 łyżkami białego pieprzu. Smaż na rozgrzanym maśle z każdej strony na średnim ogniu na złoty kolor. Gdy ze środka ryby będzie można usunąć kręgosłup, zdejmij steki z patelni. Na patelnię włóż 5 cm paseczki pora i obsmaż je z każdej strony. Zalej winem i gotuj do całkowitego odparowania wina. Pory posól i na patelnię wlej śmietankę. Odparuj do konsystencji sosu, obtaczając pory w gotującej się śmietance. Na talerzu ułóż pory z sosem śmietanowym, a na tym steki z halibuta. Produkty Appetita: - Pieprz biały mielony |
15 g
20 g
20 g
20 g
20 g
18 g
15 g
20 g
20 g
16 g
15 g
15 g
15 g
50 g
29 g
20 g
40 g
47 g
50 g
15 g
12 g
20 g
20 g
15 g
20 g
70 g