Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Pieprz czarny mielony 50 g
Ilość: 50 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Żyto: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto), jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pieprz czarny mielony. |
Przepisy | Jesienne risotto z dynią i borowikami 4 porcje, 80 min Składniki: - 300 g ryżu do risotto, - 1 l Rosołu warzywnego Kucharek, - 1 biała cebula, - 3 łodygi selera naciowego, - 1/2 szklanki białego wina, - 1 nieduża dynia, - 8 niedużych borowików, - 1/2 opakowania kremowego serka, - 2 łyżki oliwy z oliwek, - 5 łyżek masła, - po 1 łyżeczce Chili pieprzu cayenne, Cynamonu mielonego Prymat, - do smaku: Sól morska, Pieprz czarny mielony Prymat. Sposób przygotowania: Dynię pokroić na ćwiartki, oczyścić z nasion. Ułożyć na blasze, posmarować 2 łyżkami oliwy i posypać cynamonem, chili i solą morską. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piec przez ok. 40-50 min. Ostudzić i pokroić w kostkę. W garnku na maśle podsmażyć pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz pokrojone w kostkę łodygi selera naciowego. Jak warzywa będą miękkie dodać ryż i wymieszać. Podlewać winem, cały czas mieszając do momentu, aż ryż wchłonie płyn. Następnie stopniowo dodawać 700 ml gorącego rosołu, mieszając do całkowitego wchłonięcia płynu. Ugotowane risotto połączyć z dynią i wlać pozostałą część rosołu. Dusić całość, aż płyn zostanie całkowicie wchłonięty. Dodać serek, doprawić pieprzem i wymieszać. Risotto wyłożyć na talerze i udekorować podsmażonymi na maśle borowikami. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl |
20 g
20 g
20 g
20 g
18 g
15 g
20 g
20 g
19 g
16 g
15 g
15 g
15 g
50 g
29 g
20 g
40 g
47 g
50 g
15 g
12 g
20 g
20 g
15 g
20 g
70 g