Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Nadir Pieprz ziołowy mielony 20 g
Ilość: 20 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler i orzeszki ziemne. |
Składniki | gorczyca biała nasiona kolendry kminek papryka ostra cebula kozieradka majeranek |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: mięsa, zupy, masło czosnkowe, sałatki |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pieprz ziołowy mielony - suszona mieszanka przyprawowa. |
Przepisy | Filety z pstrąga z pomidorami Składniki: 4 duże filety z pstrąga, 1 duża cukinia, 2 pokrojone w kostkę czerwone cebule, 3 ząbki czosnku, 1 puszka pokrojonych w kostkę pomidorów pelati, 8 pokrojonych w paski suszonych pomidorów, 1 łyżka kaparów, 1 łyżka czosnku suszonego, 1/2 szklanki oleju z suszonych pomidorów, 3 łyżki mąki pszennej. Do smaku: sól morska, Pieprz ziołowy Nadir, pieprz czarny mielony. Do dekoracji: posiekany koperek lub inne ulubione zioła. Sposób przygotowania: Filety z pstrąga dokładnie myjemy, osuszamy, solimy solą morską i doprawiamy pieprzem ziołowym. Następnie oprószamy mąką pszenną i smażymy na złoto na połowie oleju z suszonych pomidorów. Usmażone filety zdejmujemy z patelni i odkładamy na ręcznik papierowy do odsączenia. Następnie na patelni, na pozostałym oleju smażymy na złoto cebule i posiekany w plasterki czosnek. Dodajemy pokrojoną w dużą kostkę cukinię i smażymy przez kolejne 3 minuty. Na końcu dorzucamy pomidory pelati, suszone pomidory, kapary, czosnek suszony, dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku solą morską i pieprzem czarnym. Tak przygotowany sos przekładamy na półmisek i dodajemy do niego usmażone filety pstrąga. Dekorujemy koperkiem lub innymi ulubionymi ziołami. Danie można podawać z ziemniaczkami przyprawionymi pieprzem ziołowym i upieczonymi w piekarniku. |
20 g
20 g
20 g
18 g
15 g
20 g
20 g
19 g
16 g
15 g
15 g
15 g
50 g
29 g
20 g
40 g
47 g
42 g
50 g
15 g
12 g
20 g
20 g
15 g
36 g
60 g