Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Ristorante Edizione Speciale Pizza Quattro Formaggi 305 g
Ilość: 340 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Polska Zakład produkcyjny: ul. Dr. Augusta Oetkera 26 84-103 Łebcz |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Możliwa obecność SOI, GORCZYCY. |
Składniki | mąka PSZENNA woda 7,6% SER EDAMSKI 7,6% SER MOZZARELLA 6,1% SER PLEŚNIOWY BŁĘKITNY 6,1% SER CHEDDAR (zawiera barwnik annato) olej roślinny rzepakowy koncentrat pomidorowy sól drożdże piekarskie cukier skrobia modyfikowana pieprz hydrolizowane białka roślinne maltodekstryna cukier karmelizowany |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania. Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia! |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Polska |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przyrządzania: 1. Piekarnik dobrze nagrzać. elektryczny/gazowy 230°C z termoobiegiem 200°C 2. Usunąć folię. Zamrożoną Pizzę ułożyć na ruszcie, na dolnym poziomie piekarnika. 3. Czas pieczenia: 11-13 minut (piekarnik elektryczny z termoobiegiem 10-11 minut), zależnie od piekarnika. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pizza Ristorante E.S. Quattro Formaggi, głęboko mrożona. |
Wartości odżywcze | 100 g 1 Pizza (= 305 g) %* Wartość energetyczna : 1130 kJ 3447 kJ 41% Wartość energetyczna : 270 kcal 824 kcal Tłuszcz : 12.9 g 39.3 g 56% w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 5.2 g 15.9 g 80% Węglowodany : 27.1 g 82.7 g 32% w tym cukry : 2.7 g 8.2 g 9% Białko : 10.7 g 32.6 g 65% Sól : 1.33 g 4.06 g 68% *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal): |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej 1. Piekarnik dobrze nagrzać. elektryczny/gazowy 230°C z termoobiegiem 200°C 2. Usunąć folię. Zamrożoną Pizzę ułożyć na ruszcie, na dolnym poziomie piekarnika. 3. Czas pieczenia: 11-13 minut (piekarnik elektryczny z termoobiegiem 10-11 minut), zależnie od piekarnika. |
400 g
380 g
250 g
345 g
425 g
410 g
335 g
420 g
435 g
390 g
415 g
200 g
200 g
320 g
360 g
200 g
335 g
385 g
340 g
315 g
200 g
385 g
340 g
345 g
210 g
190 g
315 g