PIZZA I ZAPIEKANKI

Dr. Oetker Ristorante Edizione Speciale Pizza Quattro Formaggi 305 g

Nazwa: Dr. Oetker Ristorante Edizione Speciale Pizza Quattro Formaggi 305 g

Ilość: 340 g

Cena 17,99 zł

Cena za kilogram 52,91 zł

17,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Polska

Zakład produkcyjny:
ul. Dr. Augusta Oetkera 26
84-103 Łebcz
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera



Możliwa obecność SOI, GORCZYCY.
Składniki mąka PSZENNA
woda
7,6% SER EDAMSKI
7,6% SER MOZZARELLA
6,1% SER PLEŚNIOWY BŁĘKITNY
6,1% SER CHEDDAR (zawiera barwnik annato)
olej roślinny rzepakowy
koncentrat pomidorowy
sól
drożdże piekarskie
cukier
skrobia modyfikowana
pieprz
hydrolizowane białka roślinne
maltodekstryna
cukier karmelizowany
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia!
Adres zwrotny Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Polska
Przygotowanie i stosowanie Sposób przyrządzania:
1. Piekarnik dobrze nagrzać.
elektryczny/gazowy 230°C
z termoobiegiem 200°C
2. Usunąć folię. Zamrożoną Pizzę ułożyć na ruszcie, na dolnym poziomie piekarnika.
3. Czas pieczenia: 11-13 minut (piekarnik elektryczny z termoobiegiem 10-11 minut), zależnie od piekarnika.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Pizza Ristorante E.S. Quattro Formaggi, głęboko mrożona.
Wartości odżywcze 100 g
1 Pizza (= 305 g)
%*
Wartość energetyczna : 1130 kJ
3447 kJ
41%
Wartość energetyczna : 270 kcal
824 kcal

Tłuszcz : 12.9 g
39.3 g
56%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 5.2 g
15.9 g
80%
Węglowodany : 27.1 g
82.7 g
32%
w tym cukry : 2.7 g
8.2 g
9%
Białko : 10.7 g
32.6 g
65%
Sól : 1.33 g
4.06 g
68%
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal):
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Piec w piekarniku
Od postaci zamrożonej
1. Piekarnik dobrze nagrzać.
elektryczny/gazowy 230°C
z termoobiegiem 200°C
2. Usunąć folię. Zamrożoną Pizzę ułożyć na ruszcie, na dolnym poziomie piekarnika.
3. Czas pieczenia: 11-13 minut (piekarnik elektryczny z termoobiegiem 10-11 minut), zależnie od piekarnika.

Opis produktu

Dr. Oetker Ristorante Edizione Speciale Pizza Quattro Formaggi 305 g
Pizze Ristorante Edizione Speciale to pyszne i wyjątkowe pizze, które smakują jak w prawdziwej włoskiej pizzerii. Każdy, kto ich spróbuje, będzie rozkoszował się smakiem pysznych, różnorodnych i specjalnie dobranych składników oraz charakterystycznych włoskich przypraw, ułożonych na delikatnym i chrupiącym cienkim cieście.

30 inne produkty w tej samej kategorii: