PIZZA I ZAPIEKANKI

Dr. Oetker Ristorante Edizione Speciale Pizza Funghi 335 g

Nazwa: Dr. Oetker Ristorante Edizione Speciale Pizza Funghi 335 g

Ilość: 340 g

Cena 8,09 zł

Cena za kilogram 23,79 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

8,09 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Polska

Zakład produkcyjny:
ul. Dr. Augusta Oetkera 26
84-103 Łebcz
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera



Możliwa obecność SOI, GORCZYCY.
Składniki mąka PSZENNA
woda
13% SER (EDAMSKI, MOZZARELLA)
11% pieczarki
olej roślinny rzepakowy
pomidory
koncentrat pomidorowy
sól
drożdże piekarskie
cukier
skrobia modyfikowana
przyprawy
aromaty
hydrolizowane białka roślinne
maltodekstryna
cukier karmelizowany
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia!
Adres zwrotny Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Polska
Przygotowanie i stosowanie Sposób przyrządzania:
1. Piekarnik dobrze nagrzać.
elektryczny/gazowy 230°C
z termoobiegiem 200°C
2. Usunąć folię. Zamrożoną Pizzę ułożyć na ruszcie, na dolnym poziomie piekarnika.
3. Czas pieczenia: 11-13 minut (piekarnik elektryczny z termoobiegiem 10-11 minut), zależnie od piekarnika.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Pizza Funghi, głęboko mrożona. Chrupiące ciasto, bogato obłożone pieczarkami.
Wartości odżywcze 100 g
1 Pizza (= 335 g)
%*
Wartość energetyczna: 949 kJ
3179 kJ
38%
Wartość energetyczna: 226 kcal
757 kcal

Tłuszcz : 10.3 g
34.5 g
49%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2.6 g
8.7 g
44%
Węglowodany : 25.5 g
85.4 g
33%
w tym cukry : 2.8 g
9.4 g
10%
Białko : 7.4 g
24.8 g
50%
Sól : 1.07 g
3.58 g
60%
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ /2000 kcal):
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Piec w piekarniku
Od postaci zamrożonej
1. Piekarnik dobrze nagrzać.
elektryczny/gazowy 230°C
z termoobiegiem 200°C
2. Usunąć folię. Zamrożoną Pizzę ułożyć na ruszcie, na dolnym poziomie piekarnika.
3. Czas pieczenia: 11-13 minut (piekarnik elektryczny z termoobiegiem 10-11 minut), zależnie od piekarnika.

Opis produktu

Dr. Oetker Ristorante Edizione Speciale Pizza Funghi 335 g
Pizza Ristorante Edizione Speciale to pyszne i wyjątkowe pizze, które smakują jak w prawdziwej włoskiej pizzerii. Każdy, kto ich spróbuje, będzie rozkoszował się smakiem pysznych, różnorodnych i specjalnie dobranych składników oraz charakterystycznych włoskich przypraw, ułożonych na delikatnym i chrupiącym cienkim cieście.

30 inne produkty w tej samej kategorii: