PIZZA I ZAPIEKANKI

Dr. Oetker Ristorante Edizione Speciale Pizza Pepperoni Salame Piccante 320 g

Nazwa: Dr. Oetker Ristorante Edizione Speciale Pizza Pepperoni Salame Piccante 320 g

Ilość: 320 g

Cena 12,37 zł

Cena za kilogram 38,66 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

12,37 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Polska

Zakład produkcyjny:
ul. Dr. Augusta Oetkera 26
84-103 Łebcz
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Gorczyca: Zawiera
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera



Możliwa obecność SOI.
Składniki mąka PSZENNA
woda
14% SER (MOZZARELLA, EDAMSKI)
10% marynowana papryka pepperoni (papryka pepperoni zielona, papryka pepperoni czerwona, woda, ocet, sól)
4,5% salami (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, mąka z GORCZYCY, glukoza, ekstrakty przypraw, syrop glukozowy, cukier, aromat, przeciwutleniacz (ekstrakty z rozmarynu), woda, stabilizator (azotyn sodu))
olej roślinny rzepakowy
koncentrat pomidorowy
sól
drożdże piekarskie
cukier
skrobia modyfikowana
przyprawy
chilli
aromaty
hydrolizowane białka roślinne
maltodekstryna
cukier karmelizowany
aromat dymu wędzarniczego
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia!
Adres zwrotny Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Polska
Przygotowanie i stosowanie Sposób przyrządzania:
1. Piekarnik dobrze nagrzać.
elektryczny/gazowy 230°C
z termoobiegiem 200°C
2. Usunąć folię. Zamrożoną Pizzę ułożyć na ruszcie, na dolnym poziomie piekarnika.
3. Czas pieczenia: 13-15 minut (piekarnik elektryczny z termoobiegiem 11-12 minut), zależnie od piekarnika.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Pizza Ristorante E.S.Pepperoni Salame Piccante, głęboko mrożona.
Wartości odżywcze 100 g
1 Pizza (= 320 g)
1 Pizza (= 320 g)
Wartość energetyczna : 1006 kJ
3219 kJ
38%
: 240 kcal
768 kcal

Tłuszcz : 10.7 g
34.2 g
49%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 3.5 g
11.2 g
56%
Węglowodany : 26.2 g
83.8 g
32%
w tym cukry : 2.9 g
9.3 g
10%
Białko : 8.9 g
28.5 g
57%
Sól: 1.33 g
4.26 g
71%
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ /2000 kcal):
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Piec w piekarniku
Od postaci zamrożonej
1. Piekarnik dobrze nagrzać.
elektryczny/gazowy 230°C
z termoobiegiem 200°C
2. Usunąć folię. Zamrożoną Pizzę ułożyć na ruszcie, na dolnym poziomie piekarnika.
3. Czas pieczenia: 13-15 minut (piekarnik elektryczny z termoobiegiem 11-12 minut), zależnie od piekarnika.

Opis produktu

Dr. Oetker Ristorante Edizione Speciale Pizza Pepperoni Salame Piccante 320 g
Pizze Ristorante Edizione Speciale to pyszne i wyjątkowe pizze, które smakują jak w prawdziwej włoskiej pizzerii. Każdy, kto ich spróbuje, będzie rozkoszował się smakiem pysznych, różnorodnych i specjalnie dobranych składników oraz charakterystycznych włoskich przypraw, ułożonych na delikatnym i chrupiącym cienkim cieście.

30 inne produkty w tej samej kategorii: