Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Proste Historie Bistro Pizza z kurczakiem i szpinakiem 435 g
Ilość: 435 g
Dzień Pizzy 2022
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać soję, jaja, seler, gorczycę. |
Składniki | spód do pizzy: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, cukier, gluten pszenny, mleko w proszku odtłuszczone, kurkuma, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy dodatki do pizzy: mięso z kurczaka w mieszance przyprawowej (28 %) (mięso z kurczaka, sól, cukier, skrobia kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (cebula, czerwona papryka, czosnek), aromaty naturalne), ser mozzarella (21 %), przetarte pomidory (12 %), woda, cebula, śmietana (7 %) (śmietanka, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii mlekowych), szpinak (6 %), olej rzepakowy, skrobie modyfikowane, cukier, przyprawy, sól, bazylia, oliwa z oliwek, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, śmietanka w proszku, ekstrakty przypraw, naturalny aromat oregano |
Przechowywanie | Warunki przechowywania: w temperaturze -6°C: 1 tydzień w temperaturze -12°C: 1 miesiąc w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. |
Adres zwrotny | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pizza z mięsem z kurczaka i szpinakiem, na podpieczonym spodzie. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g Wartość odżywcza w porcji ½ pizzy % RWS* w porcji Wartość energetyczna: 888 kJ / 212 kcal 1931 kJ / 461 kcal 23 % Tłuszcz: 8,3 g 18 g 26 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g 5,2 g 26 % Węglowodany: 24 g 52 g 20 % w tym cukry: 2,5 g 5,4 g 6 % Białko : 9,1 g 20 g 40 % Sól : 1,2 g 2,6 g 43 % * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: Opakowanie 435 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej 1. Zamrożoną pizzę wyjmij z opakowania i umieść ją na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. 2. Piecz przez około 14 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. |
Przepisy | Dodaj do swojej pizzy coś ekstra. Dzięki prostym dodatkom jej smak może być za każdym razem wyjątkowy. Pizza z grecką nutą Połóż na pizzę czarne oliwki i pokruszoną fetę. Słodki sos chili W garnuszku wymieszaj sos sojowy, wodę, sok z limonki, brązowy cukier i pokrojoną papryczkę chili. Zagotuj, aż zgęstnieje. Do pizzy przygotuj lekką sałatkę Pokrój świeże ogórki, czerwoną cebulę, wymieszaj i polej sosem z soku z limonki, brązowego cukru i oleju. Dodaj uprażone orzeszki ziemne. Historia na deser Mascarpone z truskawkami i bezą Rozmroź truskawki Proste Historie. W garnuszku wymieszaj 50 ml wody, sok z połowy cytryny i 4 łyżki cukru. Trzymaj na ogniu, aż cukier się rozpuści, a woda zredukuje na syrop. Dodaj truskawki, gotuj przez 5 minut, zmiksuj i przetrzyj przez sito. Ostudź i wstaw do zamrażarki na 20 minut. Ukręć mikserem do białości 4 żółtka z 1 łyżką cukru pudru i szczyptą cukru waniliowego. Dodaj 500 g mascarpone i ukręć całość na krem. Wkrusz duże kawałki bezy, wymieszaj delikatnie. Podaj polane sosem truskawkowym i posypane cukrem pudrem. |
400 g
380 g
340 g
250 g
345 g
425 g
410 g
335 g
420 g
390 g
415 g
200 g
200 g
420 g
320 g
325 g
200 g
335 g
385 g
315 g
200 g
385 g
340 g
345 g
325 g
210 g
190 g
315 g