PIZZA I ZAPIEKANKI

Pizza z szynką wieprzową i pieczarkami, na podpieczonym spodzie. Produkt głęboko mrożony

Pizza z szynką wieprzową i pieczarkami, na podpieczonym spodzie. Produkt głęboko mrożony Zobacz większe

Nazwa: Pizza z szynką wieprzową i pieczarkami, na podpieczonym spodzie. Produkt głęboko mrożony

Ilość: 1.00 kg

Cena 7,61 zł

Cena za kilogram 7,61 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

7,61 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa przez:
IGLOTEX SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Zalecenia dla alergików Produkt może zawierać SOJĘ, SELER, JAJA, GORCZYCĘ, RYBY.
Składniki mąka PSZENNA, woda, olej rzepakowy, SER (3,5%), przecier pomidorowy, szynka wieprzowa (2,5%) (mięso wieprzowe, woda, skrobia ziemniaczana, sól, stabilizatory: polifosforany, trifosforany; białko wieprzowe, syrop glukozowy, fruktoza, maltodekstryna, glukoza, ekstrakt drożdżowy, hydrolizat białka kukurydy, przeciwutleniacze: askorbinian sodu, kwas askorbinowy; ekstrakty przypraw, aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu), cebula, pieczarki (1,7%), pomidor, sól, skrobie modyfikowane, cukier, drożdże, papryka, tłuszcz wieprzowy, ekstrakty przypraw, przyprawy.
Przechowywanie w temperaturze -6°C - 1 tydzień,
w temperaturze -12°C - 1 miesiąc,
w temperaturze poniżej -18°C - najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym na etykiecie
Adres zwrotny Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa przez:
IGLOTEX SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Przygotowanie i stosowanie rozmrozić pizzę, wyjąć z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200 - 220˚C. Podgrzewać przez około12 - 15 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta.
Adres dystrybutora Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa przez:
IGLOTEX SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Nazwa produktu uregulowana prawnie €.C.O.+ PIZZA Z SZYNKĄ I PIECZARKAMI MROŻONA 1KG
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa rozmrozić pizzę, wyjąć z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200 - 220˚C. Podgrzewać przez około12 - 15 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza produktu w 100 g przed przygotowaniem
Wartość energetyczna: 858 kJ / 205 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 6,8 g
Tłuszcze nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 29 g
Cukry: 2,4 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 6,2 g
Sól: 1,2 g

Opis produktu

Pizza z szynką wieprzową i pieczarkami, na podpieczonym spodzie. Produkt głęboko mrożony

30 inne produkty w tej samej kategorii: