Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bistro Pizza trzy sery 280 g
Ilość: 280 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Iglotex SA ul. Leśna 2 83-220 Skórcz Polska |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka pszenna woda przetarte pomidory ser mozzarella (6%) (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna) ser gouda (6%) (mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, barwnik: annato; stabilizator: chlorek wapnia; substancja konserwująca: azotan potasu) ser tylżycki (6%) (mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia; substancja konserwująca: azotan potasu; kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato) pomidor płatki tłuszczowe (olej palmowy, emulgator: E322; regulator kwasowości: E 330) cukier drożdże olej rzepakowy sól skrobia modyfikowana odtłuszczone mleko w proszku emulgator: E 472e przyprawy barwnik: karoteny środek do przetwarzania mąki: E 300 |
Przechowywanie | Warunki przechowywania: w temperaturze -6°C: 1 tydzień w temperaturze -12°C: 1 miesiąc w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej z boku opakowania. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia. |
Adres zwrotny | Iglotex SA ul. Leśna 2 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: rozmrozić pizzę, wyjąć z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200°C-220°C. Podgrzewać pizzę około 10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta. Zamrożoną pizzę wyjąć z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. Podgrzewać przez około 12 minut, do momentu roztopienia sera i zarumieniania ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pizza z serem mozzarella, gouda oraz tylżyckim, na podpieczonym spodzie. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | w 100 g ½ pizzy %RWS* na ½ pizzy Wartość energetyczna : 983 kJ / 235 kcal 1376 kJ / 329 kcal 16% Tłuszcz : 8,5 g 11,9 g 17% w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,9 g 4,1 g 21% Węglowodany : 28,9 g 40,5 g 16% w tym cukry : 1,6 g 2,2 g 2% Białko : 9,6 g 13,4 g 27% Sól : 1,2 g 1,7 g 28% *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: Opakowanie 280 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej Zamrożoną pizzę wyjąć z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. Podgrzewać przez około 12 minut, do momentu roztopienia sera i zarumieniania ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. Piec w piekarniku Od temperatury otoczenia Rozmrozić pizzę, wyjąć z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200°C-220°C. Podgrzewać pizzę około 10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. |
355 g
345 g
400 g
380 g
340 g
250 g
345 g
425 g
410 g
335 g
420 g
435 g
390 g
415 g
200 g
200 g
420 g
200 g
335 g
385 g
200 g
385 g
340 g
345 g
325 g
210 g
190 g
340 g