PIZZA I ZAPIEKANKI

Proste Historie Bistro Zapiekanka z pieczarkami 200 g

Proste Historie Bistro Zapiekanka z pieczarkami 200 g Zobacz większe

Nazwa: Proste Historie Bistro Zapiekanka z pieczarkami 200 g

Cena 2,81 zł


2,81 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Iglotex SA
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. +48 58 582 42 59
fax +48 58 582 43 81
www.iglotex.pl
Zalecenia dla alergików Jęczmień: Zawiera
Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki bagietka: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, cukier, słód jęczmienny, ziarno jęczmienia, glukoza, mąka sojowa, mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
dodatki do bagietki: pieczarki (36%), ser mozzarella (27%), woda, cebula (11%), cebula smażona (5%) (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), skrobia modyfikowana, przyprawy, olej rzepakowy
Przechowywanie Warunki przechowywania:
w temperaturze -6°C: 1 tydzień
w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.

Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Adres zwrotny Iglotex SA
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. +48 58 582 42 59
fax +48 58 582 43 81
www.iglotex.pl
Przygotowanie i stosowanie Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Zapiekanka z farszem pieczarkowo-cebulowym, na podpieczonej bagietce. Produkt głęboko mrożony.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: Wartość odżywcza produktu w 100 g

Wartość energetyczna828 kJ / 198 kcal /
Tłuszcz7,4 g /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone2,4 g /
Węglowodany24 g /
w tym cukry1,7 g /
Białko7,6 g /
Sól1,1 g /

Opis produktu

Chrupiąca bagietka oraz bogactwo pieczarek i sera to początek historii naszej zapiekanki. To smak jak za dawnych lat, który możesz rozwinąć, dodając własne, smaczne zakończenia.

29 inne produkty w tej samej kategorii: