PIZZA I ZAPIEKANKI

Passionata Pizza Pepperoni 315 g

Passionata Pizza Pepperoni 315 g Zobacz większe

Nazwa: Passionata Pizza Pepperoni 315 g

Ilość: 315 g

Cena 6,66 zł

Cena za kilogram 21,14 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

6,66 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Iglotex S.A.
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki mąka pszenna
woda
przetarte pomidory
salami wieprzowe wędzone (11%) (mięso wieprzowe, słonina wieprzowa, sól, przyprawy, syrop glukozowy, barwnik: E 120; cukier, dekstroza, maltodekstryna, przeciwutleniacze: E 300, E 301; aromat, aromat dymu wędzarniczego, substancje konserwujące: E 202, E 250)
ser edamski (7%)
ser mozzarella (7%)
olej rzepakowy
margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy; woda, sól substancja konserwująca: sorbinian potasu; aromat)
cukier
sól
skrobia modyfikowana
drożdże
przyprawy
Przechowywanie Warunki przechowywania:
w temperaturze -6°C - 1 tydzień
w temperaturze -12°C - 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18°C - najlepiej spożyć przed końcem daty minimalnej trwałości podanej z boku opakowania.
Adres zwrotny Iglotex S.A.
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
tel. (48) 58 582 42 59
fax (48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania:
Zamrożony wyrób wyjąć z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C - 200°C. Podgrzewać przez około 10 - 12 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Pizza z salami wieprzowym, wędzonym. Produkt głęboko mrożony.
Wartości odżywcze w 100 g
½ pizzy
% RWS* na ½ pizzy
Wartość energetyczna : 1115 kJ/267 kcal
1756 kJ/421 kcal
21%
Tłuszcz : 14,3 g
22,5 g
32%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 5,3 g
8,3 g
42%
Węglowodany : 24,6 g
38,7 g
14%
w tym cukry : 1,8 g
2,8 g
3%
Białko : 9,8 g
15,4 g
31%
Sól : 1,8 g
2,8 g
47%
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).:


Opakowanie 315 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.:
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Piec w piekarniku
Od postaci zamrożonej
Zamrożony wyrób wyjąć z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. Podgrzewać przez około 10-12 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta.

Opis produktu

Passionata Pizza Pepperoni 315 g
Pizza Passionata Pepperoni jest połączeniem wykwintnego salami oraz pysznych serów podanych na wyjątkowo cienkim i chrupiącym cieście. Jej wyjątkowy smak podkreślają świeże zioła.

30 inne produkty w tej samej kategorii: