Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Feliciana Classica Pizza Prosciutto e Pesto 360 g
Ilość: 360 g
Dzień Pizzy 2022
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Polska |
Dodatki | Wzmacniacze smaku: Nie zawiera |
Zalecenia dla alergików | Jęczmień: Zawiera Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Zawiera Pszenica: Zawiera Możliwa obecność: GORCZYCA |
Składniki | mąka PSZENNA woda 10 % SER TYLŻYCKI 8,7 % szynka (mięso wieprzowe, woda, skrobia modyfikowana, białko SOJOWE, sól, glukoza, cukier, stabilizatory (polifosforany, trifosforany, azotyn sodu), substancja zagęszczająca (karagen), aromaty, przeciwutleniacz (askorbinian sodu)) pomidory cherry 6,6 % sos pesto (woda, ŚMIETANA, bazylia, szpinak, olej rzepakowy, 4,3 % oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, czosnek, skrobia modyfikowana, cukier, sól, pieprz) 3,4 % koncentrat pomidorowy drożdże piekarskie tłuszcz palmowy olej rzepakowy cukier suszony zakwas PSZENNY (produkty przemiału PSZENICY, słód PSZENNY) sól przyprawy bazylia ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO skrobia modyfikowana emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym) substancja zagęszczająca (guma guar) cebula w proszku zioła regulator kwasowości (fosforan monowapniowy) środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy) aromat barwnik (karoteny) |
Przechowywanie | Najlepiej spożyć przed końcem: miesiąc, rok. Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania. Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia! |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Polska Serwis Konsumenta tel.: 585 111 001 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Piec w piekarniku - Od postaci zamrożonej 1. Piekarnik dobrze nagrzać: - elektryczny/gazowy 200°C rekomendowany - z termoobiegiem 160°C 2. Usunąć folię. 3. Pieczenie: Zamrożoną pizzę włożyć do dobrze nagrzanego piekarnika i piec na kratce na środkowym poziomie piekarnika. 4. Czas pieczenia: 13-16 minut (do czasu rozpuszczenia sera i zarumienienia brzegów) |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pizza z szynką i sosem pesto, głęboko mrożona. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g Wartość odżywcza 1 Pizza (= 360 g) %* Wartość energetyczna: 958 kJ/228 kcal 3448 kJ/820 kcal 41 % Tłuszcz: 7.3 g 26 g 37 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3.5 g 12 g 60 % Węglowodany: 31 g 110 g 42 % w tym cukry: 3.7 g 13 g 14 % Błonnik: 1.7 g 6.1 g Białko: 9.0 g 32 g 64 % Sól: 1.1 g 3.8 g 63 % *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej Piekarnik dobrze nagrzać: elektryczny/gazowy 200°C Produkt przechowywać zamrożony do czasu przygotowania. Usunąć folię. Zamrożoną pizzę piec na kratce na środkowym poziomie piekarnika. Czas pieczenia: 13-16 minut, zależnie od piekarnika. Piec do czasu rozpuszczenia sera i zarumienienia brzegów. Przed spożyciem upewnić się, że produkt jest całkowicie upieczony. |
380 g
340 g
250 g
345 g
425 g
410 g
335 g
440 g
420 g
435 g
390 g
415 g
200 g
200 g
420 g
320 g
325 g
200 g
335 g
340 g
315 g
200 g
385 g
345 g
210 g
190 g
315 g