PLEŚNIOWE

Promocje

Camembert – ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, pleśniowy, z mleka pasteryzowanego. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Camembert – ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, pleśniowy, z mleka pasteryzowanego.
Produkt rolnictwa ekologicznego. Zobacz większe

Nazwa: Camembert – ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, pleśniowy, z mleka pasteryzowanego. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ilość: 250 g

Cena 9,99 zł

Cena za kilogram 39,96 zł

9,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa
Zalecenia dla alergików Numer identyfikacyjny organu kontrolnego: PL-EKO-11
Składniki MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, pleśnie i drożdże, enzymy koagulujące.
*Składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
Zawartość tłuszczu: 21%.
O produkcie Camembert – ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, pleśniowy, z mleka pasteryzowanego. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w jak najkrótszym czasie.
Adres zwrotny Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa
Adres dystrybutora Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa
Nazwa produktu uregulowana prawnie WM CAMEMBERT BIO 250g
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1100 kJ/ 265 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 21 g
Tłuszcze nasycone: 14 g
Węglowodany: <0,5 g
Cukry: <0,5 g
Błonnik: 0 g
Białko: 19 g
Sól: 1,3 g

Opis produktu

Camembert – ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, pleśniowy, z mleka pasteryzowanego. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

30 inne produkty w tej samej kategorii: