Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: NaTurek Camembert na grill barbeque 205 g
Ilość: 200 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Dwutlenek siarki / siarczyny: Może zawierać |
Składniki | Ser pleśniowy camembert naturalny: mleko pasteryzowane sól kultury mleczarskie podpuszczka mikrobiologiczna pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum Posypka paprykowa BBQ: przyprawy (w tym papryka słodka 6 %) aromaty |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C. |
Adres zwrotny | Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ser pleśniowy camembert naturalny. Posypka paprykowa BBQ. |
Wartości odżywcze | Ser pleśniowy camembert naturalny: Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna: 1194 kJ/288 kcal Tłuszcz: 24 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g Węglowodany: <0,5 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 18 g Sól: 1,7 g Posypka paprykowa BBQ: Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna: 1591 kJ/374 kcal Tłuszcz: 3,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 80 g w tym cukry: 5,3 g Błonnik: 5,8 g Białko: 3,3 g Sól: 0,30 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Grillować Od postaci schłodzonej Jak przyrządzić camembert na grillu z posypką paprykową barbeque? 1. Wymieszaj przyprawy z saszetki dołączonej do zestawu z 3 łyżkami oleju roślinnego. 2. Obtocz ser z dwóch stron w przygotowanych przyprawach. 3. Owiń ser w folię aluminiową (nie używaj oryginalnej folii!). 4. Grilluj ser przez 6-7 minut z każdej strony na mocno rozgrzanym ruszcie. 5. Gotowy ser wyjmij z folii i ostrożnie przełóż na talerz. Podawaj natychmiast po przygotowaniu. Smacznego! |
125 g
100 g
120 g
249 g
120 g
120 g
200 g
250 g
150 g
125 g
100 g
100 g
100 g
100 g
150 g
120 g
180 g
100 g
100 g
100 g
120 g
120 g
120 g
100 g
100 g
150 g
100 g