Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: NaTurek Camembert na obiad kurki 207 g
Ilość: 200 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Dwutlenek siarki / siarczyny: Może zawierać |
Składniki | Ser pleśniowy camembert naturalny: mleko pasteryzowane sól kultury mleczarskie podpuszczka mikrobiologiczna pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum Posypka z kurek: kurki suszone (15 %) warzywa suszone (cebula, czosnek) aromaty (zawierają mleko) sól olej rzepakowy |
O produkcie | + posypka z kurek z saszetce specjalna receptura sera na ciepło 10 minut i gotowe! Nowy NaTurek Camembert „Na ciepło, Na dziś!" to idealna propozycja na ciepłą, serową przekąskę o każdej porze dnia lub na obiad inny niż zwykle. Wypróbuj nowe smaki: z sosem z malin, posypką kurkową lub w chrupiącej panierce! |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C. |
Adres zwrotny | Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11. 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 |
Przygotowanie i stosowanie | Smażyć w płytkim tłuszczu - Od postaci schłodzonej 1. Wymieszaj przyprawy z saszetki dołączonej do zestawu z kilkoma (4-5) łyżeczkami oleju roślinnego. 2. Obtocz ser z obu stron w przygotowanych przyprawach. 3. Smaż ser na mocno rozgrzanej patelni przez 3-4 minuty z każdej strony (ostrożnie podczas przewracania!). 4. Gotowy ser ostrożnie wyłóż na talerz. 5. Podawaj natychmiast po przygotowaniu. Smacznego! Możesz także użyć grilla elektrycznego lub piekarnika. Wówczas obtoczony w przyprawach ser owiń w folię aluminiową (nie używaj folii, w którą zapakowany był ser) i piecz około 7-8 minut w temperaturze 180°C. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ser pleśniowy camembert naturalny. Posypka z kurek. |
Wartości odżywcze | Ser pleśniowy camembert naturalny: Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna: 1194 kJ/288 kcal Tłuszcz: 24 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g Węglowodany: <0,5 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 18 g Sól: 1,7 g Posypka z kurek: Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna: 1545 kJ/365 kcal Tłuszcz: 3,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 77 g w tym cukry: 8,2 g Błonnik: 1,0 g Białko: 6,7 g Sól: 5,0 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci schłodzonej 1. Wymieszaj przyprawy z saszetki dołączonej do zestawu z kilkoma (4-5) łyżeczkami oleju roślinnego. 2. Obtocz ser z obu stron w przygotowanych przyprawach. 3. Smaż ser na lekko rozgrzanej patelni przez 3 min z każdej strony (ostrożnie podczas przewracania!). 4. Gotowy ser ostrożnie wyłóż na talerz. 5. Podawaj natychmiast po przygotowaniu. Smacznego! Możesz użyć także grilla elektrycznego lub piekarnika. Wówczas posmaruj lekko ser olejem roślinnym i owiń w folię aluminiową (nie używaj folii, w którą zapakowany był ser) i piecz około 7-8 minut w temperaturze 180°C. |
200 g
125 g
100 g
120 g
249 g
120 g
120 g
120 g
250 g
150 g
125 g
100 g
100 g
100 g
100 g
150 g
120 g
180 g
100 g
100 g
120 g
120 g
100 g
100 g
150 g
150 g