Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: NaTurek Camembert na obiad malina 230 g
Ilość: 200 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | Ser pleśniowy camembert naturalny: mleko pasteryzowane sól kultury mleczarskie podpuszczka mikrobiologiczna pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum Sos z malin: mrożone maliny (65%) cukier woda substancja żelująca: pektyna regulator kwasowości: kwas cytrynowy mielony imbir substancje konserwujące: sorbinian potasu i benzoesan sodu |
O produkcie | + sos z malin z saszetce specjalna receptura sera na ciepło 10 minut i gotowe! Nowy NaTurek Camembert „Na ciepło, Na dziś!" to idealna propozycja na ciepłą, serową przekąskę o każdej porze dnia lub na obiad inny niż zwykle. Wypróbuj nowe smaki: z sosem z malin, posypką kurkową lub w chrupiącej panierce! |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C. |
Adres zwrotny | Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 |
Przygotowanie i stosowanie | Smażyć w płytkim tłuszczu - Od postaci schłodzonej 1. Wlej na patelnię kilka łyżek oleju roślinnego. 2. Smaż ser na mocno rozgrzanej patelni przez 3-4 minuty z każdej strony (ostrożnie podczas przewracania!). 3. Gotowy ser ostrożnie wyłóż na talerz. 4. Podawaj ciepły ser z sosem malinowym. Smacznego! Możesz użyć także grilla elektrycznego lub piekarnika. Wówczas posmaruj lekko ser olejem roślinnym i owiń w folię aluminiową (nie używaj folii, w którą zapakowany był ser) i piecz około 7-8 minut w temperaturze 180°C. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ser pleśniowy camembert naturalny. Sos z malin. |
Wartości odżywcze | Ser pleśniowy camembert naturalny: Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna: 1194 kJ/288 kcal Tłuszcz: 24 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g Węglowodany: <0,5 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 18 g Sól: 1,7 g Sos z malin: Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna: 663 kJ/156 kcal Tłuszcz: <1,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,5 g Węglowodany: 39 g w tym cukry: 27 g Białko: <0,5 g Sól: 0,0 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci schłodzonej Możesz użyć także grilla elektrycznego lub piekarnika. Wówczas posmaruj lekko ser olejem roślinnym i owiń w folię aluminiową (nie używaj folii, w którą zapakowany był ser) i piecz około 7-8 minut w temperaturze 180°C. Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci schłodzonej 1. Wlej na patelnię kilka łyżek oleju roślinnego. 2. Smaż ser na mocno rozgrzanej patelni przez 3-4 minuty z każdej strony (ostrożnie podczas przewracania!). 3. Gotowy ser ostrożnie wyłóż na talerz. 4. Podawaj ciepły ser z sosem malinowym. Smacznego! |
125 g
100 g
120 g
249 g
120 g
120 g
200 g
250 g
150 g
125 g
100 g
100 g
100 g
100 g
150 g
120 g
180 g
100 g
100 g
100 g
120 g
120 g
120 g
100 g
100 g
150 g
100 g