Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Podravka Smaki kuchni śródziemnomorskiej Pomidory krojone w soku pomidorowym klasyczne 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano dla Podravki przez: Via Pentelete 77 80044 Ottaviano (NA) Włochy |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Składniki | pomidory (60%) sok pomidorowy (39,5%) sól regulator kwasowości: kwas cytrynowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 4 dni. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pomidory krojone w soku pomidorowym. Produkt sterylizowany. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: Energia: 84 kJ / 20 kcal Tłuszcz : 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0 g Węglowodany : 3,8 g w tym cukry : 2,6 g Białko : 0,9 g Sól : 0,4 g |
Przepisy | Zapiekane roladki z bakłażana (Liczba porcji: 4) Składniki: 800 g pomidorów krojonych w soku pomidorowym Podravka (2 puszki), 700 g bakłażana, 200 g szynki w plasterkach, 200 g sera mozzarella, 50 g sera parmezan, 1 cebula, 2 ząbki czosnku, ½ łyżeczki suszonej bazylii, 1 łyżeczka cukru, 2 łyżki oliwy z oliwek, pieprz Przygotowanie: Bakłażana pokroić wzdłuż w plastry o grubości ok. 0,5 cm, lekko osolić i odstawić na kilka minut, osuszyć ręcznikiem papierowym i podsmażyć. Na każdym plastrze bakłażana położyć plaster szynki i mozzarelli, zwinąć w roladkę. Na rozgrzanej oliwie podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, dodać pomidory, cukier, bazylię i wyciśnięty czosnek. Całość wymieszać i dusić, aż zgęstnieje, doprawić pieprzem do smaku. Połowę sosu wlać do naczynia żaroodpornego, ułożyć roladki i zalać resztą sosu, posypać startym parmezanem i piec 15 min w piekarniku rozgrzanym do 230°C. Podawać posypane parmezanem. |
390 g
240 g
400 g
70 g
240 g
380 g
240 g
500 g
80 g
240 g
295 g
155 g
390 g
170 g
170 g
400 g
155 g
240 g
260 g
240 g
150 g
150 g
400 g
400 g
400 g
150 g