Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Podravka Pomidory całe bez skórki 400 g
Ilość: 240 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano dla Podravki przez: Fiamma Vesuviana S.r.l. Via Pentelete 77 80044 Ottaviano (NA) Włochy |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Składniki | pomidory bez skórek (60%) sok pomidorowy (40%) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 4 dni. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Asfaltowa 28 66-470 Kostrzyn nad Odrą |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Asfaltowa 28 66-470 Kostrzyn nad Odrą |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pomidory całe bez skórki w soku pomidorowym. Produkt sterylizowany. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: Wartość energetyczna : 87 kJ/21 kcal Tłuszcz : 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,1 g Węglowodany : 3,3 g w tym cukry : 3,0 g Białko : 1,4 g Sól : 0,2 g |
Przepisy | Polędwiczka w pomidorach Liczba porcji: 4 Składniki: 600 g polędwicy wieprzowej, 400 g pomidorów całych bez skórki Podravka, 2 cebule, 2 ząbki czosnku, 3 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżka posiekanej kolendry, 1 łyżeczka Vegety, pieprz Przygotowanie: Polędwice pokroić ma plastry o grubości o. 1,5 - 2 cm, a następnie ułożyć na rozgrzanej oliwie z oliwek na patelni wraz z pokrojoną w plastry cebulą. Smażyć aż mięso uzyska złoty kolor, a cebula zrobi się miękka. Dodać pomidory, wyciśnięty przez praskę czosnek, Vegetę i dusić na małym ogniu ok. 10 minut. Doprawić pieprzem według uznania. Danie podawać z ugotowanym ryżem i posypane kolendrą. |
240 g
400 g
70 g
400 g
380 g
240 g
140 g
500 g
80 g
240 g
295 g
155 g
390 g
170 g
170 g
400 g
155 g
240 g
260 g
240 g
150 g
150 g
400 g
400 g
400 g
150 g