Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Łowicz Pomidory całe bez skórki 400 g
Ilość: 240 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano dla: AGROS-NOVA Sp. z o.o. al. Stanów Zjednoczonych 61A 04-028 Warszawa |
Składniki | pomidory całe bez skóry w soku pomidorowym sól regulator kwasowości - kwas cytrynowy |
Przechowywanie | Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 24 godziny. |
Adres zwrotny | AGROS-NOVA Sp. z o.o. al. Stanów Zjednoczonych 61A 04-028 Warszawa www.agrosnova.pl (46) 8302 900 opłata zgodna z taryfą operatora |
Kraj pochodzenia | UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pomidory całe bez skóry w soku pomidorowym. Produkt pasteryzowany. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: wartość energetyczna : 84 kJ/20 kcal tłuszcz : 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0 g węglowodany : 3 g w tym cukry : 3 g białko : 1,1 g sól : 0,2 g |
Przepisy | Nasza propozycja spaghetti napoli. Porcja dla 2-3 osób Potrzebujesz: Puszkę pomidorów Łowicz, 1-2 ząbki czosnku, pół cebuli, bazylię (świeżą lub suszoną), starty parmezan (ok. 10 g), oliwę do smażenia. Przepis: Na 1-2 łyżkach oliwy podsmaż na patelni lub w rondelku pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Dodaj pomidory z puszki, dopraw pieprzem. Duś, często mieszając, przez około 10 minut. Pod koniec dodaj rozgnieciony czosnek i bazylię. Ugotuj makaron spaghetti (ok. 250 g suchego makaronu), odsącz go. Wyłóż na talerze i polej sosem. Posyp startym parmezanem i udekoruj świeżymi listkami bazylii. |
240 g
400 g
70 g
400 g
240 g
380 g
240 g
140 g
500 g
80 g
390 g
240 g
295 g
155 g
390 g
170 g
170 g
400 g
155 g
240 g
260 g
400 g
240 g
150 g
150 g
400 g
400 g