Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Galeo Grill klasyczny Przyprawa do mięs ryb i warzyw 20 g
Ilość: 20 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Soja: Może zawierać Może zawierać jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten. |
Składniki | sól czosnek papryka słodka kolendra gorczyca biała cukier majeranek owoc jałowca pieprz czarny rozmaryn kminek chili |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa. |
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza w 100 g produkt Wartość energetyczna: 997/239 (kJ/kcal) Tłuszcz : 6,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,6 g Węglowodany : 26 g w tym cukry : 24 g Białko : 9,5 g Sól : 30,0 g |
Przepisy | Kotlety wieprzowe z kostką przekładane jabłkiem Danie dla 4 osób Czas przygotowania: ok. 30 min. + czas marynowania - 4 kotlety wieprzowe z kostką - 1 jabłko - 30 g sera pleśniowego typu rokpol - produkty Galeo: 2 łyżki przyprawy grill klasyczny, 1 łyżeczka cynamonu mielonego - 40 g masła - 30 ml oleju Kotlety opłukujemy i osuszamy. Z oleju i przyprawy przygotowujemy marynatę i nacieramy nią mięso. Mięso odstawiamy w chłodne miejsce na min. 1 godzinę. Masło mieszamy z serem do uzyskania gładkiej masy. Wydrążone jabłko kroimy na 4 krążki, które posypujemy cynamonem. Kotlety i plastry jabłka pieczemy na grillu około 8-10 minut. Na gorących kotletach układamy plastry jabłka i przygotowaną masę (ma się rozpuścić). Podajemy ze świeżą sałatą skropioną oliwą i octem balsamicznym. Przepisy oraz informacje o aktualnych promocjach znajdziesz na www.galeo.pl |
120 g
12 g
16 g
25 g
23 g
22 g
17 g
40 g
20 g
75 g
12 g
75 g
75 g
22 g
22 g
15 g
15 g
20 g
90 g
20 g
204 g
20 g
200 g