Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Appetita Przyprawa do żeberek 20 g
Ilość: 20 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, seler, soję, mleko i jaja. |
Składniki | sól papryka słodka (10,4%) cukier majeranek (6%) mąka kukurydziana pieprz czarny czosnek (5,4%) cebula gorczyca kminek papryka ostra |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do żeberek |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna: 905 kJ / 216 kcal Tłuszcz : 5,8 g w tym kwasy tłuszcz. nasycone : 0,7 g Węglowodany : 26 g w tym cukry : 11 g Białko : 8,1 g Sól : 35,4 g |
Przepisy | Żeberka duszone Przygotuj: 2 kg pasków żeberek, 1 cebulę, 1½ łyżki mąki, 100 g masła, 150 g selera, 150 g marchewki, sól Żeberka pokrój na 10 cm kawałki, posyp 2 łyżkami przyprawy do żeberek i solą. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 240°C i opiecz na brązowy kolor. W rondelu zeszklij na maśle posiekaną cebulę. Dodaj mąkę i zasmaż. Zalej 2 szklankami wody, dodaj pokrojone warzywa, liść laurowy i ziele angielskie. Zagotuj i dołóż żeberka. Duś pod przykryciem, aż będą miękkie. Odparuj płyn do konsystencji sosu. Produkty Appetita: - Przyprawa do żeberek - Liść laurowy - Ziele angielskie Kulinarnych inspiracji szukaj na www.domowesekrety.pl |
120 g
16 g
25 g
23 g
22 g
17 g
40 g
20 g
75 g
12 g
75 g
75 g
22 g
22 g
15 g
15 g
20 g
90 g
20 g
204 g
200 g
20 g
200 g