Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kotányi Przyprawa do flaków 20 g
Ilość: 20 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Kotányi GmbH A-2120 Wolkersdorf PF 66 dla Kotányi Polonia Sp. z o.o. |
Dodatki | Nie zawiera: Wzmacniacze smaku |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać śladowe ilości zboża zawierającego gluten, jajek, soi, selera, sezamu, mleka (laktoza). |
Składniki | papryka majeranek gorczyca pieprz imbir liść laurowy cebula ziele angielskie czosnek |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Kotányi GmbH A-2120 Wolkersdorf PF 66 www.kotanyi.com info.pl@kotanyi.com |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do Flaków |
Wartości odżywcze | w 100 g: Wartość energetyczna : 1497 kJ/357 kcal Tłuszcz : 12 g w tym tłuszcz nasycony: 1,6 g Węglowodany : 40 g w tym cukry : 36 g Białko : 14 g Sól : 0 g |
Przepisy | Flaki wołowe na 4-5 porcji: 1 kg flaków wołowych, 500 g wołowiny z kością, 300 g warzyw (marchew, pietruszka, seler, por, cebula), 1 torebka przyprawy do flaków Kotányi, olej Przyrządzanie: Oczyszczone i dobrze umyte flaki gotować w osolonej wodzie, aż będą miękkie. Przyrządzić wywar z wołowiny i połowy pokrojonych warzyw. Ugotowane i wystudzone flaki pokroić w drobne paski i włożyć do wywaru. Drugą część warzyw rozdrobnić, poddusić z tłuszczem i dodać do flaków. Pod koniec gotowania dodać przyprawę do flaków Kotányi. Wskazówka: Aby flaki były miękkie, powinny być gotowane ok. 3-4 godzin. Więcej przepisów na stronie: www.kotanyi.com |
120 g
12 g
16 g
25 g
23 g
22 g
17 g
40 g
20 g
75 g
12 g
75 g
75 g
22 g
22 g
15 g
15 g
20 g
90 g
20 g
204 g
20 g
200 g